Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaKalenterin hallinta
Kalenterin tapaamisten ja tapahtumien suodattaminen
Kalenterin tapaamisten ja tapahtumien suodattaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Onko sinulla kalenteri täynnä varauksia, ja oletko menettämässä niiden hallinnan? Suodata vain tietyt työntekijät, palvelut tai tietty päivä ja saat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen.

Avaa Kalenteri-välilehti , jossa näet kolme tapaa suodattaa tapaamisia tai tapahtumia:

• työntekijöiden mukaan,

• palvelujen mukaan,

• päivien mukaan.

1. Suodata työntekijöiden mukaan

Jos haluat suodattaa työntekijöiden mukaan, napsauta vasemmassa sarakkeessa olevan työntekijän nimeä tai valitse jokin muista vaihtoehdoista:

• Kaikki työntekijät - kalenteri näyttää kaikkien työntekijöiden varaukset.

• Tietty työntekijä - kalenteri näyttää vain sen työntekijän varaukset, jonka nimen olet valinnut vasemmasta sarakkeesta.

• Ei määritetty - kalenteri näyttää ne varaukset tai tapahtumat, joita ei ole määritetty yhdellekään käytettävissä olevalle työntekijälle.

2. Suodata palvelun mukaan

Toinen vaihtoehto on suodattaa tapahtumia palvelutyypin mukaan. Valitse haluamasi palvelutyyppi vasemmasta sarakkeesta; kalenterissa näkyvät vain tähän palveluun kuuluvat varaukset tai tapahtumat.

VINKKI 1: Kokeile yhdistää suodattaminen palveluiden mukaan ja suodattaminen työntekijän mukaan, jotta saat erittäin yksityiskohtaisen yleiskuvan.

3. Suodata päivien mukaan

Kun napsautat ensisijaisten välilehtien alla olevaa Päivä-painiketta , näet vain tietyn päivän varaukset/tapahtumat aikajärjestyksessä. Voit vaihtaa päivää napsauttamalla toista päivämäärää vasemmalla puolella olevassa pienessä kalenterissa.

VINKKI 2 : Voit helposti yhdistää tämän suodatuksen työntekijöiden ja palveluiden mukaan tapahtuvaan suodatukseen. Valitse vain haluamasi palvelut tai työntekijät vasemmasta sarakkeesta.