Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaIlmoitukset
Kuinka määrittää tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoitukset henkilökunnalle ja ylläpidolle?
Kuinka määrittää tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoitukset henkilökunnalle ja ylläpidolle?
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko pysyä ajan tasalla ja tietää kaiken varauksistasi? Määritä ilmoitukset itsellesi ja työntekijöillesi ja vastaanota informatiivisia viestejä.

Ilmoitukset ylläpitäjälle

Sinulle ylläpitäjänä lähetettäviin ilmoitusasetuksiin on kaksi tapaa päästä käsiksi. Voit käyttää ensimmäistä, jos Kalenteri-välilehti on parhaillaan auki. Napsauta oikeassa yläkulmassa profiilikuvakkeesi alla hammasratasta ja valitse Asetukset.

Toinen tapa on oikeassa yläkulmassa olevan profiilikuvakkeesi kautta. Valitse Käyttäjäprofiili ja asetukset - Ilmoitukset - Tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoitukset.

Siellä voit hallita ilmoitusten lähettämistä seuraavissa tilanteissa:

• Kun varaus on vahvistettu - Järjestelmä ilmoittaa sinulle jokaisesta asiakkaan tekemästä uudesta varauksesta.

• Kun varaus peruutetaan - Ilmoittaa sinulle, kun asiakas peruuttaa varauksensa.

• Kun varaus odottaa vahvistusta - Tämäntyyppinen ilmoitus lähetetään vain, jos hyväksyt kaikki varaukset järjestelmässä manuaalisesti. Tällöin saat ensin tämän tiedotusviestin, ja vasta hyväksyntäsi jälkeen asiakkaan varaus on voimassa.

• Uutiset, vinkit ja niksit - saat viimeisimmät tiedot päivityksistä, uusista ominaisuuksista ja vinkkejä Reservion tehokkaimpaan käyttöön. Jos olet kiinnostunut näistä viesteistä, valitse Sähköposti-vaihtoehto.

Kun olet napsauttanut valitun luokan oikealla puolella olevaa nuolta, voit valita, haluatko vastaanottaa ilmoituksen (vai et) ja missä muodossa. Voit valita:

• Ei mitään (eli et vastaanota ilmoituksia),

• vain sähköposti,

• vain tekstiviestit,

• tai sähköpostin ja tekstiviestin yhdistelmä.

Ainoa poikkeus on Uutiset, vinkit ja vihjeet -luokka, jossa voit valita vain Ei mitään ja Sähköposti.

Jos olet käyttänyt kaikki prepaid-tekstiviestisi, ilmoitusasetusten yläreunassa näkyy tummansininen palkki, jossa on Osta uudelleen- ja Lue lisää -painikkeet. Klikkaamalla Osta uudelleen pääset suoraan tekstiviestipakettisi valintaan. Lisätietoja tekstiviestipaketin ostovaihtoehdoista.

Ilmoitukset henkilökunnan jäsenille

Voit määrittää ilmoituksia myös työntekijöillesi. Avaa Asetukset - Yritys - Työntekijät ja valitse tietty työntekijä, jolle haluat asettaa ilmoitukset.

Rastita henkilöstön jäsenen profiilin tiedoissa yksinkertaisesti vaihtoehto Ilmoita henkilöstön jäsenille tapaamisista sähköpostitse.

VINKKI: Lähetä muistutukset myös asiakkaille ja vähennä riskiä, että he unohtavat varauksen. Voit myös lisätä viesteihin omaa tekstiä, jolla voit muistuttaa asiakkaita esimerkiksi siitä, mitä heidän tulisi ottaa mukaansa.