Uuden toimihenkilön lisääminen
Päivitetty tänään

Onko yritykselläsi useita työntekijöitä ja tarvitsetko asiakkaita, jotka voivat tehdä varauksen tietylle työntekijälle? Luo työntekijöillesi profiili, joka näkyy sitten varaussivustollasi.

1. Löydät uuden työntekijän lisäämisen vaihtoehdon Asetukset - Yritys - Työntekijät.

2. Napsauttamalla sinistä painiketta Lisää henkilökuntaa avautuu ikkuna, jossa on useita tyhjiä kenttiä.

3. Täytä yksi kerrallaan:

• Nimi - Tämä nimi näkyy sekä henkilökohtaisessa Reservio-kalenterissasi että varaussivustolla.

• Myönnetyt palvelut - Valitse, mitä palveluja tämä työntekijä tarjoaa.

• Kun luot uuden työntekijän profiilin, Kaikki palvelut -vaihtoehto valitaan automaattisesti. Napsauttamalla Kaikki palvelut -riviä voit poistaa palvelut, joita työntekijä ei tarjoa.

• Sähköposti - Täytä sähköpostiosoite, jos haluat, että työntekijä saa ilmoituksia uusista, muutetuista tai peruutetuista varauksista.

• Jos haluat vastaanottaa nämä ilmoitukset, muista ruksata painike, jossa lukee "Ilmoita työntekijälle uusista tapaamisista sähköpostitse". Tämä ominaisuus on käytettävissä Premium-paketeissa Standard ja Pro.

• Jos haluat, että työntekijä voi kirjautua sisään omalla käyttäjätunnuksellaan, ruksaa painike "Enable staff member to log in and manage own bookings" (Salli henkilökunnan jäsenen kirjautua sisään ja hallita omia varauksia)-kohdan vieressä.

• Lyhyt elämäkerta - Kirjoita lyhyt kuvaus, jossa esittelet lyhyesti henkilökunnan jäsenen.

Tämä kuvaus näytetään asiakkaille varaussivustolla.

• Aseta mukautetut varausajat - Valitsemalla tämän ruudun voit asettaa mukautetut varausajat.

Täytä vain tunnit, jolloin tämä työntekijä on käytettävissä, ja järjestelmä asettaa tämän asetuksen automaattisesti etusijalle yleisten varaustuntien asetusten joukossa. Jos kuitenkin käytät tapahtumakalenteria, työntekijöiden aukioloaikojen asettamisella ei ole merkitystä.

4. Napsauta sitten vain Tallenna-painiketta , ja työntekijä on valmis hyväksymään uusia varauksia.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit lisätä uuden henkilökunnan jäsenen myös mobiilisovelluksessa.

1. Napsauta alapalkin Asetukset-kuvaketta ja valitse Henkilökunta.

2. Napsauta sitten sinistä + Luo -painiketta.

3. Kirjoita nimi ja määritä määritetyt palvelut.

4. Vahvista uuden henkilöstöprofiilin luominen sinisellä Luo-painikkeella .

VINKKI: Tutustu myös muihin oppaisiin, joissa kerrotaan, miten henkilöstön jäseniä muokataan tai poistetaan.