Siirry pääsisältöön

Näin annat työntekijälle käyttöoikeuden

Tee tiimisi työskentelystä sujuvampaa antamalla heille käyttöoikeus tilillesi.

Tekijä: Kristína Žiaková

Palvelupaketti: Pro

Toimii: työpöytäselaimella

Haluatko, että työntekijöilläsi on oma käyttöoikeus järjestelmään, jotta he voivat hallita varauksia? Anna heille käyttöoikeus tilille ja määrittele, mihin tietoihin he pääsevät käsiksi ja mihin eivät. Työntekijöiden oma käyttöoikeus on käytettävissä vain Pro premium-tilauksessa.

Tämä ominaisuus sopii erinomaisesti yrityksiin, joissa on useampi työntekijä ja kaikilla pitää olla oikeus nähdä varauskalenteri suoraan. Jos tarvitset apua koko varausjärjestelmän hallinnassa, anna henkilöstölle täydet käyttöoikeudet.

Näin luot käyttöoikeuden

Seuraamalla näitä ohjeita voit luoda työntekijöille käyttöoikeuden. Työntekijän ei tarvitse olla aiemmin käyttänyt Reserviota. Kutsu toimii, vaikka hänellä olisi jo Reservio-tili tai ei olisi vielä tiliä ollenkaan.

  1. Avaa Asetukset (1) -välilehti — Yritys — Työntekijät (2).

  2. Valitse työntekijä (3), jolle haluat myöntää käyttöoikeuden.

  3. Näet hänen profiilinsa, jossa ensin täytät hänen sähköpostiosoitteensa (4). Tätä käytetään kirjautumiseen.

  4. Sen jälkeen laita päälle kytkin kohdasta "Kutsu työntekijä" (6). Nyt tälle henkilölle on luotu erillinen käyttöoikeus. Hän voi kirjautumisen jälkeen muokata, peruuttaa ja tehdä uusia varauksia.

  5. Peruskäyttöoikeuden lisäksi voit ottaa käyttöön Muut hallinta-asetukset (2). Nämä näkyvät, kun kytkin yllä on päällä (1). Päätä, mille työntekijällä on käyttöoikeus:

    • Pääsee kaikkiin kalentereihin — työntekijät voivat lisätä, muokata ja poistaa kaikkien varauksia, myös muiden työntekijöiden varaukset.

    • Pääsee asiakkaisiin — työntekijät näkevät kaikki asiakkaat, heidän yhteystietonsa, viimeisimmät tapahtumat, kuinka usein he käyttävät palveluitasi ja voivat lisätä muistiinpanoja asiakasprofiileihin.

    • Pääsee asetuksiin — työntekijät saavat mahdollisuuden nähdä ja hallita Myynti-, Verkkovaraus- ja Asetukset-osioita. Tämä on korkein käyttöoikeuden taso, sama kuin ylläpitäjän rooli.

    Hyvä tietää: Pääsee asiakkaisiin -asetus koskee vain koko asiakastietokantaan pääsyä. Työntekijät näkevät aina puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen niistä asiakkaista, jotka liittyvät heidän omiin varauksiinsa, eikä tätä voi ottaa pois päältä.

  6. Vahvista käyttöoikeuden luominen Tallenna muutokset -painikkeella (1).

  7. Työntekijä saa sähköpostiin kutsun, jossa on painike käyttöoikeuden vahvistamiseksi:

    • Jos Reservio-tiliä ei ole vielä olemassa, painike vie sivulle, jossa työntekijä luo salasanan. Sen jälkeen hän kirjautuu sisään ja varauskalenteri näkyy heti.

    • Jos Reservio-tili on jo olemassa, painike vie suoraan kirjautumissivulle. Kirjautumisen jälkeen varauskalenteri avautuu näkyviin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?