Miten henkilöstön jäsenen profiili poistetaan
Päivitetty tällä viikolla

Työntekijä ei enää työskentele yrityksessänne? Muista poistaa hänen profiilinsa, jotta hän ei näy varaussivustollasi eivätkä asiakkaat voi tehdä varauksia hänen kanssaan.

1. Avaa Asetukset - Yritys - Työntekijät.

2. Napsauta työntekijää, jonka profiilin haluat poistaa.

3. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa punaista Poista-merkkiä.

4. Avautuu ikkuna, jossa kysytään, haluatko todella poistaa työntekijän profiilin.

Vahvista päätöksesi napsauttamalla punaista Poista-painiketta .

Muista, että jos työntekijälle oli määritetty varauksia ennen poistamista, varaukset säilyvät kalenterissa. Ne näkyvät varaustiedoissa työntekijä-kentässä kohdasta Ei määritetty . Tämän perusteella voit suodattaa ne ja määrittää sitten uuden työntekijän varauksen muokkauksessa.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa

Voit myös poistaa työntekijän profiilin mobiilisovelluksessa.

1. Napsauta alapalkin Valikko-kuvaketta ja valitse Henkilöstö.

2. Napsauta sitten työntekijää, jonka profiilin haluat poistaa.

3. Napsauta sitten kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

4. Vahvista valintasi napsauttamalla punaista Poista henkilöstön jäsen -merkkiä.

VINKKI: Jos et halua työntekijäprofiileja Booking Website -sivustolle, sinun ei tarvitse poistaa niitä yksitellen. Piilota vain koko työntekijäosio.