Miten päivittää tapaaminen tai tapahtuma
Päivitetty tällä viikolla

Haluatko muuttaa varauspäivää tai mukauttaa tapahtuman kapasiteettia? Varauskalenterimme (käytitpä kalenteria sitten yksittäisiin tapaamisiin tai ryhmätilaisuuksiin) on lastenleikkiä!

Yksittäisen varauksen muokkaaminen

Etsi ja avaa Kalenteri-välilehdeltä varaus , jota haluat muuttaa. Esiin avautuu sama lomake kuin uutta varausta luotaessa. Tässä voit muuttaa syötettyjä tietoja (palvelun tyyppi, työntekijät, varauksen päivämäärä ja kellonaika tai kesto). Et voi muuttaa asiakkaiden tietoja tässä asetuksessa - päivitä ne tämän oppaan avulla. Muista tallentaa muutokset.

Voit myös tarvittaessa poistaa varauksen- Poista-painike on varaustiedot sisältävän ikkunan oikeassa alakulmassa. Järjestelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden jättää asiakkaalle lyhyen viestin, jossa selität peruutuksen.

Yksittäisen varauksen muokkaaminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit muokata yksittäisiä varauksia myös mobiilisovelluksessa. Avaa vain Kalenteri-välilehti ja napsauta varausta, jota haluat muokata. Voit muuttaa työntekijää, palvelua, päivämäärää, toistoa ja hintaa. Voit myös määrittää kulkuluvan tai kirjoittaa huomautuksen. Muista lopuksi tallentaa muutokset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa rasti-kuvaketta . Voit myös peruuttaa tämän varauksen napsauttamalla rastin vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

Ryhmätapahtuman muokkaaminen

Avaa Kalenteri-välilehdellä tietty ryhmätapahtuma, jota haluat muuttaa, ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta .

Sivu, jossa on varauksen tiedot, avautuu, ja täällä voit korvata tiedot. Muista lopuksi tallentaa muutokset. Järjestelmä kysyy, haluatko muokata vain tätä valittua tapahtumaa vai kaikkia seuraavia samantyyppisiä tapahtumia.

Voit myös muuttaa tietyn ryhmätapahtuman päivämäärää vetämällä ja pudottamalla tapahtuman suoraan kalenteriin.

Voit myös tarvittaessa poistaa tapahtuman - Poista-painike on varaustiedot sisältävän ikkunan oikeassa alakulmassa. Kun peruutat varauksen, järjestelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden jättää asiakkaalle lyhyen viestin, jossa kerrotaan varauksen peruutuksen syy.

Ryhmätapahtuman muokkaaminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit muokata ryhmätapahtumaa myös mobiilisovelluksessa. Avaa Kalenteri-välilehti ja valitse tietty oppitunti tai kurssi. Voit muokata tätä tapahtumaa napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kynäkuvaketta ja kirjoittamalla kaikki tiedot uudelleen. Muista tallentaa muutokset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa rasti-kuvaketta. Voit peruuttaa tämän tapahtuman napsauttamalla rastin vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

Miten loppukäyttäjät voivat muuttaa varauksiaan?

Loppukäyttäjänä varauksen muuttaminen voi olla hieman haastavaa. Yleensä loppukäyttäjillä ei ole mahdollisuutta muuttaa varauksiaan suoraan.

Jos loppukäyttäjät huomaavat, että heidän on tarpeen tehdä muutoksia varaukseensa, heidän paras toimintatapansa on joko peruuttaa olemassa oleva varaus ja luoda uusi varaus, jossa on halutut tiedot, tai ottaa yhteyttä suoraan yritykseen tai palveluntarjoajaan, jonka kanssa he tekivät varauksen. He voivat auttaa tekemään tarvittavat muutokset varaukseen.