Tulosta ja vie tietoja
Päivitetty yli viikko sitten

Kaikissa premium-paketeissa on mahdollisuus tulostaa tai viedä tiettyjä tietoja aikataulukalenterista. Tästä ominaisuudesta on siis hyötyä, kun luot omia yleiskatsauksia tiedoista, jotka voit tarkistaa milloin tahansa Reservion ulkopuolella.

Tulosta luettelo tietyn päivän varauksista

Tämä vaihtoehto koskee yksittäisten tapaamisten kalenteria. Voit tulostaa luettelon tietyille päiville ajoitetuista luoduista varauksista.

• Voit tulostaa päivittäisen ajanvarausluettelon napsauttamalla kalenterin oikeassa yläkulmassa olevaa hammasrataskuvaketta .

• Napsauta Tulosta.

• Valitse päivä tai tietty henkilökunnan jäsen ja tulosta valitsemasi tapaamisluettelo.

• Voit myös lisätä tilaa kommenteille (luodussa tiedostossa) tai tulostaa jokaisen varauksen erilliselle sivulle.

Tulosta luettelo tietyn tapahtuman varatuista asiakkaista

Tämä vaihtoehto koskee ryhmätapahtumien kalenteria.

• Napsauta tiettyä tapahtumaa kalenterissa.

• Näet lisätietoja tästä tapahtumasta, ja oikeassa yläkulmassa on hammasrataskuvake .

• Napsauta hammasrataskuvaketta ja valitse sitten vaihtoehto Tulosta.

• Tämän jälkeen järjestelmä luo automaattisesti asiakirjan, jossa on luettelo varatuista asiakkaista.

Tietojen vienti

1. Asiakkaiden ja heidän tietojensa vienti

• Jos haluat viedä kaikki asiakkaat tililtäsi, avaa Asiakkaat-välilehti .

• Näytön vasemmassa osassa näet vaihtoehtoja asiakkaiden viemiseksi ja tuomiseksi.

• Voit viedä CSV- tai PDF-muodossa.

• Kun olet valinnut haluamasi tyypin, tiedosto luodaan automaattisesti ja ladataan laitteeseesi.

2. Tietyn asiakkaan tietojen vienti

• Jos haluat viedä yhden asiakkaan tiedot, avaa Asiakkaat-välilehti ja valitse asiakas, jonka haluat viedä.

• Napsauta sitten sivun oikeassa yläkulmassa olevaa hammaspyöräkuvaketta ja valitse Vie.

• Kun olet valinnut tämän vaihtoehdon tietyn asiakkaan osalta, tiedot ja varaukset viedään automaattisesti ja ladataan laitteeseesi.

3. Valitun ajanjakson varausten vienti

• Löydät tämän ominaisuuden tililtäsi Asetukset - Tilastot -painikkeesta.

• Voit valita tietyn ajanjakson (esim. tämän kuukauden) ja napsauttaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa latauskuvaketta .

• Järjestelmä luo ja lataa automaattisesti XLSX-tiedoston, joka sisältää kaikki valitun ajanjakson varaukset.

• Tämä vienti sisältää tietoja asiakkaista ja heidän varauksistaan, kuten varattu palvelu, varausaika, hinta, muut huomautukset jne.