Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaVaraukset
Mitä tarkistaa, kun asiakkaat eivät voi tehdä varauksia?

Asiakkaat eivät pysty luomaan varauksia. Varaussivusto ei toimi.

Päivitetty yli viikko sitten

Onko asiakkaillasi vaikeuksia tehdä varauksia varaussivustollasi, vaikka tilisi on perustettu? Ei hätää! Saattaa olla, että muutama asetus vaatii hienosäätöä. Tutustutaanpa yleisimpiin syihin, joiden vuoksi asiakkaat eivät ehkä pysty luomaan varausta, ja siihen, miten voit ratkaista ne:

1. Palvelu ei ole käytettävissä online-varausta varten

Jos asiakkaasi eivät voi varata tiettyä palvelua verkossa, se voi johtua siitä, että asetus on poistettu käytöstä. Voit ottaa palvelun verkkovarauksen käyttöön:

• Siirry Asetukset-välilehdelle.

• Siirry kohtaan Varasto ja sitten Palvelut.

• Etsi kyseinen palvelu ja avaa sen asetukset.

• Näet siellä vaihtoehdon online-varaukselle. Ota se käyttöön liu'uttamalla sitä oikealle (vihreällä).

2. Yksikään yksikköön nimetty työntekijä eiole

Varmista, että palveluun on nimetty työntekijä. Henkilöstön osoittaminen palveluun:

• Siirry Asetukset-välilehdelle.

• Siirry kohtaan Varasto ja sitten Palvelut.

• Avaa tietyn palvelun kortti.

• Napsauta oikealla puolella olevaa "Muokkaa" -painiketta.

• Lisää sopiva henkilöstön jäsen.

3. Varausaikarajat

Jos varaussääntösi rajoittavat varaukset tiettyyn ajanjaksoon, tätä asetusta kannattaa ehkä säätää:

• Siirry kohtaan Verkkovaraus, sitten Asennus ja lopuksi Varaussäännöt.

• Etsi Varausaikarajat-osio ja tee tarvittavat muutokset.

4. Piilotettu palveluosio

Jos asiakkaat eivät löydä mitään palvelua varaussivustolta, se saattaa olla piilotettu:

• Siirry Verkkovaraus-välilehdelle ja sitten Suunnittelu.

• Etsi Palvelut-osio; jos silmäkuvake on yliviivattu, saat osion näkyviin napsauttamalla sitä.

5. Puuttuvat aukioloajat

Varmista, että olet määrittänyt yrityksesi aukioloajat:

• Siirry kohtaan Asetukset, sitten Yritys ja lopuksi Saatavuus.

• Aseta aukioloajat kyseisellä välilehdellä.

6. Työntekijöiden saatavuus

Jos työntekijän mukautetut varausajat estävät varaukset, toimi seuraavasti:

• Siirry kohtaan Asetukset, sitten Yritys ja Työntekijät.

• Avaa työntekijän kortti.

• Säädä asetuksia kohdassa "Aseta mukautetut varaustunnit".

7. Google-synkronointi

Kun tapahtumat saapuvat Google-kalenteriisi, Reservio varmistaa, että ne peilataan ja että ne estävät vastaavat aikaväliä.

Tarkista kalenteristasi myös nämä tapahtumat.

Hoitamalla nämä yleiset ongelmat varmistat saumattoman varauskokemuksen asiakkaillesi. Jos ongelma jatkuu, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme saadaksesi lisäapua.