Kuinka muokata aukioloaikoja
Päivitetty tällä viikolla

Tilisi yleiset aukioloaika-asetukset määrittävät tarkan aikavälin, jonka sisällä asiakkaasi voivat tehdä varauksia.

Tämä löytyy kohdasta Asetukset - Yritys - Saatavuus, selaa alaspäin ja näet Aukioloajat.

Näitä aikoja voit säätää haluamallasi tavalla. Nämä tiedot näkyvät suoraan varausverkkosivustollasi, jotta asiakkaasi saavat myös yleiskuvan siitä, milloin on mahdollista tehdä varaus kalenterissasi. Voit säätää aukioloaikoja samalla tavalla kuin olet asettanut ne rekisteröinnin yhteydessä:

1. Valitse tietyt päivät, joita tämä aikaväli koskee (voit lisätä uusia päiviä tai poistaa niitä helposti)

2. Valitse aukioloajat käyttämällä From- ja To-kenttiä. Älä unohda tallentaa muutoksia.

Jos käytät kalenteriämme ryhmätilaisuuksiin, voit määrittää aukioloajat myös tässä osiossa, mutta nämä tiedot toimivat vain viitteenä asiakkaalle. Ryhmäkalenterissa ajoitat tapahtumasi aina tiettyihin kellonaikoihin, ja vain näihin kellonaikoihin asiakkaat voivat varata tapahtumasi. Toisin sanoen aukioloajat eivät rajoita sitä, milloin voit luoda tapahtuman.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Aukioloajat löytyvät yhdestä paikasta yhdessä muiden yritystäsi koskevien tietojen kanssa:

1. Napsauta alapalkin Valikko ja valitse Saatavuus.

2. Näet sieltä aukioloaikasi.

3. Voit muokata niitä klikkaamalla oikealla puolella olevaa kynää.

Kuinka muokata henkilöstön jäsenten varaustunteja

Jos henkilökuntasi jäsenten varausajat eivät vastaa yleisiä aukioloaikoja, voit muokata niitä kullekin henkilökunnan jäsenelle erikseen. Täältä löydät ohjeen siitä, miten se tehdään.

Miten hallita tiettyjen päivien aikataulua

Onko työntekijäsi lomalla tai ei pääse työskentelemään tiettynä päivänä tai edes vain tiettynä osana kyseistä päivää? Voit helposti muuttaa varaustunteja vain näiden tiettyjen tuntien tai päivien osalta. Ota selvää, miten se tehdään.