Miten peruutan varaukseni
Päivitetty yli viikko sitten

Eikö tapaaminen enää sovi sinulle, vai ovatko suunnitelmasi muuttuneet? Mikään ei ole helpompaa kuin varauksen peruuttaminen. Voit tehdä sen kahdella tavalla:

1. Kun olet tehnyt varauksen, saat vahvistussähköpostin. Tämän ilmoituksen alareunassa on linkki, jossa on teksti "peruuta", jonka avulla voit peruuttaa varauksen.

2. Kirjautumalla asiakastilillesi Reserviota käyttävän yrityksen varaussivuston kautta. Löydät varausten hallinnan ja niiden yleiskatsauksen kirjauduttuasi sisään klikkaamalla nimeäsi. Jos haluat peruuttaa varauksen, napsauta varauksen oikealla puolella olevia kolmea pistettä ja valitse Peruuta varaus. Tarkemman yleiskatsauksen tulevista ja menneistä varauksista löydät kohdasta Näytä kaikki varaukset.

Varausta ei voi enää peruuttaa

Vahvistussähköpostin peruutuslinkki ei enää toimi? Etkö näe asiakastililläsi mahdollisuutta peruuttaa varaus? Näissä tapauksissa on todennäköistä, että kyseinen yritys ei enää salli varausten peruuttamista näin ajoissa. Yksittäiset yritykset voivat asettaa omat ehtonsa varausten peruuttamiselle. On siis kunkin yrityksen oma asia, sallivatko ne asiakkaidensa peruuttaa varauksia ja mihin aikaan etukäteen.