Kaikki kokoelmatVerkkoajanvaraukset asiakkailleVianmääritys
En voi tehdä varausta, järjestelmä ohjaa minut asiakastukeen tai ilmoittaa virheestä. Mitä minun pitäisi tehdä?
En voi tehdä varausta, järjestelmä ohjaa minut asiakastukeen tai ilmoittaa virheestä. Mitä minun pitäisi tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

Yritätkö tehdä varauksen ja järjestelmä ilmoittaa virheestä? Tällaisia tilanteita voi esiintyä useita, mutta voit ratkaista ne itse:

• Aika, jonka haluat varata, on varattu jo jonkin aikaa ennen sinua, eikä se ole enää käytettävissä - valitse toinen aika.

• Olet jo varattu tähän tapahtumaan - Valitettavasti ei ole mahdollista varata lisää paikkoja tapahtumaan, johon olet jo tehnyt varauksen. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa, että olet varannut oikeaan tapahtumaan.

• Valittu tapahtuma on täynnä - valitse toinen ajankohta tai toinen tapahtuma.

• Maksu epäonnistui - yritä maksaa uudelleen tai valitse toinen maksutapa. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

• Joko valittu varausaika ei ole voimassa tai tapahtuma on peruttu - yritys on muuttanut tai perunut tämän olemassa olevan tapahtuman, joten valitse toinen.

• Vain tämän yrityksen nykyiset asiakkaat voivat tehdä varauksen - yrityksellä on varauksia avoinna vain asiakkaille, jotka ovat jo sen tietokannassa. Ota yhteyttä yritykseen saadaksesi lisätietoja.

• Vain uudet asiakkaat tai asiakkaat, joilla on voimassa oleva passi, voivat tehdä varauksen - tarkista, että käytät oikeaa passia, jossa on jäljellä rahaa tai vapaa pääsy. Jos et kuitenkaan ole ostanut passia kyseiseltä yritykseltä, ota yhteyttä yritykseen saadaksesi lisäapua.

• Varausta ei vahvistettu yhteysongelmien vuoksi - tarkista internetyhteytesi ja yritä tehdä varaus uudelleen.

• Sinunon vahvistettava sähköpostiosoitteesi tämän varauksen tekemistä varten - tarkista sähköpostilaatikkosi ja napsauta "Siirry tilille" -painiketta "Tervetuloa Reservioon" -vahvistussähköpostissa.

• Yritys on saavuttanut varausrajan - ota yhteyttä yritykseen saadaksesi lisäapua.

Voi myös käydä niin, että näet viestin "Hups! Emme ole varmoja, mitä tapahtui". Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.