Kuinka lisätä uusi asiakas
Päivitetty tällä viikolla

Uudet asiakkaat ovat alkaneet tulla yritykseesi, ja haluat huomata, mitä palvelua he käyttivät tai tallentaa heidän sähköpostinsa, jotta voit lähettää heille markkinointi-ilmoituksia? Mikään ei ole helpompaa kuin luoda uuden asiakkaan profiili, johon merkitset kaikki tarvittavat tiedot.

Avaa Asiakkaat ja napsauta Uusi asiakas -painiketta.

Esiin tulee yksinkertainen lomake, jonka täytät. Muista, että mitä tarkemmat tiedot syötät, sitä paremmin voit mukauttaa palvelusi asiakkaan tarpeisiin.

• Asiakkaan nimen, sähköpostin, puhelinnumeron, osoitteen ja sukupuolen lisäksi voit täyttää myös syntymäpäivän. Napsauta vain pudotusvalikkoa ja valitse oikea päivä ja kuukausi (yksityisyydensuojan vuoksi ei ole mahdollista syöttää koko syntymäpäivää, myös vuotta).

• Voit myös lisätä erityisen huomautuksen - esimerkiksi erityistarpeet tai suosikkihiusvärin.

• Kun olet täyttänyt kaikki olennaiset tiedot, voit vahvistaa (rastittamalla laatikon), onko asiakas hyväksynyt tietosuojakäytäntösi ja haluaako hän saada markkinointi-ilmoituksia.

Älä unohda lopuksi tallentaa .

Mistä löydän tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit luoda uuden asiakasprofiilin myös mobiilisovelluksessa. Avaa vain Asiakkaat ja napsauta punaista plus-painiketta. Täytä tarvittavat tiedot ja tallenna se klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa rastia .

Uuden asiakkaan profiili luodaan myös tietokantaasi, kun järjestelmä tallentaa hänen ensimmäisen varauksensa varaussivustosi kautta. Profiili luodaan varauksen tekijästä riippumatta.

VINKKI 1: Onko sinulla jo asiakasluettelo, jonka siirtäminen varausjärjestelmään manuaalisesti veisi liian kauan? Käytä asiakkaiden tuonti -toimintoa ja säästä aikaa.

VINKKI 2: Jos sinua kiinnostaa, miten voit muokata asiakkaan tietoja tai poistaa valitun asiakkaan tietokannasta, klikkaa tästä.