Siirry pääsisältöön

Näin synkronoit kalenterin

Tekijä: Petra Růžička

Palvelupaketit: Starter, Standard, Pro

Toimii: työpöytäselaimella

Kun yhdistät Reservio-kalenterin omaan Google-, Outlook- tai iCal-kalenteriisi, pysyt ajan tasalla kaikista ajoitetuista tapahtumista ja nykyisestä saatavuudestasi yhdessä ja samassa paikassa.

Löydät kalenterin Synkronointiasetukset Kalenteri-välilehdellä, kalenterisi oikean yläkulman Hammasrataskuvakkeen alta.

Voit valita, haluatko Synkronoida kaikki kalenterit vai vain tietyn työntekijän kalenterin. Kalenterin synkronointi auttaa työntekijää seuraamaan uusia varauksia, ja ajanvarauksen unohtamisen riski pienenee merkittävästi.

Yksisuuntainen synkronointi

Outlookin ja iCalin kanssa synkronointi on yksisuuntaista, joten vain Reservio-kalenterin tapahtumat siirtyvät yhteen henkilökohtaiseen kalenteriisi.

Yksisuuntaista synkronointia varten valitse Jaa kalenteri -kohdan valintaruutu. Tämän jälkeen vie .ics-tiedosto Reservio-kalenterista ja tuo se kalenteriisi (Outlook, iCal).

Säilytä kalenterilinkki yksityisenä. Kaikki, joilla on .ics-linkkisi, näkevät kaikki kalenterisi tapahtumat, mukaan lukien asiakkaiden nimet ja ajanvarauksen ajankohdat, ilman kirjautumista. Jaa kalenteri -kohdan poistaminen ja uudelleen valitseminen ei vaihda linkkiä, joten jaa se vain sen kalenterisovelluksen kanssa, jota synkronoit. Jos jaoit linkin vahingossa, ota yhteyttä asiakastukeemme.

Kaksisuuntainen synkronointi

Google Calendarin kanssa synkronointi on kaksisuuntainen — tämä tarkoittaa, että Tapahtumat siirtyvät Reserviosta Googleen ja päinvastoin.

Klikkaa sinistä Yhdistä Google Calendariin -painiketta asentaaksesi kaksisuuntaisen synkronoinnin. Järjestelmä ohjaa sinut yksinkertaisten vaiheiden läpi: kirjaudu Google-tilillesi ja valitse kalenterit, jotka haluat synkronoida. Voit synkronoida tietyn Google-kalenterin valitsemalla halutun kalenterin yhdistämisen aikana, kun olet kirjautunut Google-tilillesi ja näet kaikki kalenterisi.

Kalenterin synkronointi on saatavilla kaikissa premium-palvelupaketeissa (Starter, Standard ja Pro).

Synkronoinnin peruuttaminen

Uudelleen yhdistäminen ei palauta aiempia tapahtumia. Jos yhdistät Google Calendarin uudelleen myöhemmin, vain viimeisen kuukauden varaukset synkronoidaan takaisin Googleen. Vanhemmat varaukset säilyvät Reserviossa, mutta ne eivät näy enää Google Calendarissa.

Vastasiko tämä kysymykseesi?