Kuinka synkronoida kalenteri
Päivitetty yli viikko sitten

Reservio-kalenterin yhdistäminen henkilökohtaiseen Google-, Outlook- tai iCal-kalenteriisi on hyvä tapa pitää kirjaa kaikista suunnitelluista tapahtumista ja senhetkisestä saatavuudestasi samassa paikassa.

Löydät kalenterin synkronointiasetukset Kalenteri-välilehdeltä , kalenterisi oikeassa yläkulmassa olevan hammasratas-kuvakkeen alta.

Voit valita, haluatko synkronoida kaikki kalenterit vai vain yhden valitun työntekijän kalenterin. Kalenterin synkronointi auttaa työntekijää saamaan yleiskuvan uusista varauksista, ja tapaamisen unohtamisen riski pienenee huomattavasti.

Yksisuuntainen synkronointi

Synkronointi Outlook- ja iCal-kalenterien kanssa on yksisuuntainen, joten vain Reservio-kalenterin tapahtumat siirretään johonkin henkilökohtaiseen kalenteriin.

Jos haluat yksisuuntaisen synkronoinnin, napsauta Jaa kalenteri -valintaruutua. Vie sitten .ics-tiedosto Reservio-kalenterista ja tuo se kalenteriin (Outlook, iCal).

Kaksisuuntainen synkronointi

Synkronointi Google-kalenterin kanssa on mahdollista molempiin suuntiin - tämä tarkoittaa, että tapahtumat Reserviosta kopioidaan Googleen ja päinvastoin.

Napsauta sinistä Yhdistä Google-kalenterin kanssa -painiketta kaksisuuntaisen synkronoinnin käyttöönottamiseksi. Tämän jälkeen järjestelmä opastaa sinut yksinkertaisten vaiheiden kautta kirjautumaan Google-tilillesi ja valitsemaan tietyt kalenterit, jotka haluat synkronoida.

Synkronointi on käytettävissä kaikissa premium-paketeissa (Starter, Standard ja Pro).