Mukautettujen viestien määrittäminen
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko ilmoittaa asiakkaillesi etukäteen, miten heidän tulee valmistautua vierailuun yrityksessäsi tai kuinka monta minuuttia etukäteen heidän tulisi saapua paikalle? Käytä mukautettujen viestien ominaisuutta ja lisää oma tekstisi automaattisiin tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoituksiin. Tämä ominaisuus sisältyy Standard- ja Pro-premium-paketteihin.

Mistä löydät mukautettujen viestien asetukset

Voit määrittää mukautetut viestit napsauttamalla välilehteä Asetukset - Automaatiotoiminnot - Viestit -osiossa.

Järjestelmä avaa muokkausikkunan, kun olet napsauttanut tiettyä viestiluokkaa.

Tämä sivu on jaettu kahteen osaan. Yläosassa ovat sähköpostiviestien asetukset ja niiden alapuolella tekstiviestien asetukset. Kumpikin niistä on asetettava erikseen.

Sähköpostiviestit

• Sivun oikeassa reunassa on painike nimeltä Ota lähetys käyttöön. Jos se on aktivoitu (eli palaa vihreänä), valittu viesti lähetetään automaattisesti asiakkaalle.

• Sen jälkeen näet vaihtoehtoja mukautettujen viestien muokkaamiseen.

Voit muuttaa:

• Viestin aihe - Tämä teksti näkyy asiakkaille lähetettävien sähköpostiviestien aiheena.

• Viestin teksti - Tämä osio edustaa viestin sanamuotoa. Kun käytät muuttujia, järjestelmä korvaa ne automaattisesti tietyillä tiedoilla. Tämän ansiosta voit tehdä teksteistä henkilökohtaisempia asiakkaillesi. Kun esimerkiksi lisäämme muuttujan CLIENT_NAME tekstiin, järjestelmä korvaa sen aina kyseisen asiakkaan nimellä.

• Näet viestin esikatselun Preview Message -ikkunassa.

• Jos haluat palauttaa viestin alkuperäisen tekstin, napsauta alareunassa olevaa Aseta oletusasetukset -vaihtoehtoa.

Tekstiviestit

• Jos haluat ottaa tekstiviestien lähettämisen käyttöön, sinun on aktivoitava asianmukainen painike sivun oikeassa reunassa.

• Kun se muuttuu vihreäksi, voit aloittaa mukauttamisen.

• Jos haluat palauttaa viestin alkuperäisen tekstin, valitse Aseta oletus.

Tarkkaile merkkien määrää!

Viestitekstin alapuolella näet yhden tekstiviestin jäljellä olevien merkkien määrän. Yhden tekstiviestin vakiopituus on 160 merkkiä. Jos ylität tämän rajan, asiakas saa yhden ilmoituksen sijasta 2 tai jopa useamman tekstiviestin (jokainen 160 merkkiä = uusi viesti). Ole varovainen, varsinkin jos lisäät viestiin muuttujia - ne toimivat samalla tavalla kuin sähköposti-ilmoituksissa. Ne korvataan viestissä asiakkaan nimellä tai palvelun nimellä, joten tekstiviestin pituus voi muuttua jälkikäteen.

Muista lopuksi tallentaa kaikki muutokset.

Juuri määrittämäsi tekstiviesti tai sähköpostiviesti lähetetään kaikille asiakkaille riippumatta siitä, minkä palvelun he varaavat. Se tarkoittaa, että mukautettua viestiä ei ole mahdollista asettaa jokaista palvelua varten erikseen.