Mukautetun verkkotunnuksen määrittäminen
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko perustaa verkkotunnuksen varaussivustollesi? Jos olet tilannut Standard- tai Pro-paketin, voit vaihtaa URL-osoitteen, johon sisältyy verkkotunnus. Oletusarvoisesti varausverkkosivusto toimii reservio.com-verkkotunnuksella, mutta tämän ominaisuuden avulla voit siirtää varausverkkosivustosi haluamallesi verkkotunnukselle. Tämän ansiosta varausjärjestelmämme nimi ei näy sen nimessä.

Näin se asetetaan:

• Kirjoita DNS-tietueeseen CNAME tarkalleen muodossa "domain.reservio.com." verkkotunnuksen asetuksissa, jota aiot käyttää . Älä täytä varaussivustosi URL-osoitetta Reservio-verkkotunnukseen, vaan kopioi tämä edellä mainittu osoite täsmälleen.

Huomaa, että valitsemasi mukautetun verkkotunnuksen on oltava kolmannen tason aliverkkotunnus, kuten "aliverkkotunnus.domain.com", jotta asennus toimisi oikein. Pelkän toisen tason verkkotunnuksen ("domain.com") käyttäminen ei auta uudelleenohjauksessa varausverkkosivustollesi.

• Kun olet täyttänyt CNAME:n oikein, ota mukautettu verkkotunnus käyttöön Online booking -välilehdellä - Setup - Web features. Kun otat Custom domain -vaihtoehdon käyttöön, voit täyttää valmistelemasi verkkotunnuksen.

• Nämä muutokset ovat käytettävissä 24 tunnin kuluessa käyttöönotosta.

Jos käytössäsi on Enterprise-ratkaisu, muista, että mukautetun verkkotunnuksen asettaminen koskee kaikkia kalentereita tai ei yhtään. Et voi asettaa mukautettua verkkotunnusta vain tietyille kalentereille. Mukautettu verkkotunnus määritetään päävarausverkkosivulla, jossa asiakkaat valitsevat haarojen välillä. Kullekin haaralle (kalenterille) luodaan sitten oma varaussivu lisäämällä "/nameofcalendar" päävarausverkkosivun URL-osoitteen perään.

VINKKI: Jos haluat muuttaa Varausverkkosivuston URL-osoitteen, mutta haluat pysyä reservio.com-verkkotunnuksessa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme (et löydä tätä muutosvaihtoehtoa tililtäsi, mutta vain me voimme tehdä sen).