Kaikki kokoelmatHenkilöstöhallintoPremium-palvelut
Kuinka antaa henkilökunnalle käyttäjäoikeudet

Auta tiimiäsi työskentelemään paremmin antamalla heille käyttäjäoikeudet tiliisi.

Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko, että työntekijöilläsi on oma pääsy järjestelmään, jotta he voivat hallita varauksia? Anna heidän kirjautua tilille ja määritä sitten, mihin tietoihin he voivat päästä ja mihin eivät. Työntekijöiden kirjautuminen on käytettävissä vain Pro-premium-paketissa.

Tämä ominaisuus on hyödyllinen, jos yrityksessäsi on useita työntekijöitä ja haluat, että jokainen heistä voi tarkastella varauskalenteria suoraan. Jos tarvitset apua koko varausjärjestelmän hallinnoinnissa, anna henkilökunnalle täydet käyttöoikeudet.

Työntekijän käyttäjätilin rekisteröinti

Ennen kuin työntekijöille voidaan antaa käyttäjäoikeudet yritykseesi, heidän on luotava omat Reservio-tilinsä ja rekisteröidyttävä. He voivat tehdä tämän helposti yrityksesi varaussivuston kautta.

Tässä kerrotaan, miten tili rekisteröidään:

1. Varaussivustolla työntekijät voivat napsauttaa oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta.

2. Sivuston alareunassa on 'Rekisteröidy' -painike.

3. Kun he ovat onnistuneesti luoneet ja vahvistaneet Reservio-tilinsä, voit antaa heille käyttäjäoikeudet yrityksesi Reservio-tiliin.

Käyttäjäoikeuksien luominen

Seuraavien vaiheiden avulla voit luoda henkilöstön jäsenille käyttäjäoikeudet.

1. Avaa Asetukset - Yritys - Työntekijät.

2. Napsauta työntekijää, jolle haluat myöntää käyttöoikeuden.

3. Näet hänen profiilinsa, johon täytät ensin hänen sähköpostiosoitteensa, jolla hän kirjautuu sisään.

4. Rastita sitten ruksi merkin "Salli henkilökunnan jäsenen kirjautua sisään ja hallita omia varauksia" vieressä oleva ruutu. Olet nyt luonut tälle työntekijälle erillisen käyttöoikeuden. Hän voi muokata, peruuttaa tai luoda uusia varauksia kirjautumisen jälkeen.

5. Perusoikeuksien lisäksi voit ottaa käyttöön myös muita hallintavaihtoehtoja.

Nämä näkyvät, kun valitset yllä olevan valintaruudun. Päätä, annetaanko työntekijälle käyttöoikeus:

• Kaikki varaukset - työntekijällä on mahdollisuus ladata, muokata ja poistaa kaikki varaukset, myös muiden työntekijöiden varaukset.

• Asiakasluettelo - henkilökunnan jäsenet näkevät kaikki asiakkaat, heidän yhteystietonsa, viimeaikaiset aktiviteettinsa, kuinka usein he käyttävät palveluitasi ja voivat lisätä muistiinpanoja asiakkaiden profiileihin.

• Osiot Myynti, Verkkovaraus, Asetukset - henkilökunnalla on mahdollisuus nähdä ja hallita mainittuja osioita. Tämä on korkein käyttöoikeustaso, joka vastaa pääylläpitäjän roolia.

6. Vahvista käyttöoikeuden luominen Tallenna-painikkeella.

7. Työntekijä saa sähköpostitse kutsun kalenterin käyttöön. Täältä hän löytää painikkeen, jolla hän voi vahvistaa käyttöoikeuden. Hän voi siirtyä kirjautumissivulle, luoda salasanan ja kirjautua sitten kalenteriin.

Varoituksen sana: Jos olet antanut käyttöoikeuden rekisteröimättömälle työntekijälle, suosittelemme, että peruutat käyttöoikeuden, pyydät työntekijää luomaan tilin ja myönnät käyttöoikeuden uudelleen. Näin varmistetaan sujuvampi prosessi.