API:n käyttö
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko integroida Reservion tietoja verkkosivustoosi tai omaan sovellukseesi? Se onnistuu API-integraation avulla, joka on saatavilla Premium Pro -paketin yhteydessä.

API on joukko ohjelmoijien käyttämiä toimintoja ja menettelyjä. Sen tarkoituksena on varmistaa viestintä kahden keskenään tietoja vaihtavan alustan välillä.

Yleisesti ottaen API tarjoaa tilaa varausjärjestelmäsi yksityiskohtaisemmalle yhdistämiselle verkkosivustosi tai omien sovellustesi kanssa. API-käytön kautta voit määrittää , minkä tyyppisiä tietoja sinun on saatava varausjärjestelmästä asiakkaidesi käyttöön. Tämä voi auttaa sinua mukauttamaan koko varausprosessia paremmin.

Tämä ominaisuus edellyttää useita asetuksia suoraan verkkosivustollasi tai sovelluksessasi. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä, ja me luomme sinulle API-yhteyden, mutta muut parametrit voit asettaa vain suoraan sinä tai webmasterisi.

Klikkaa tästä nähdäksesi API-dokumentaation.