Kaikki kokoelmatReservio EnterpriseYleistä
Reservio Enterprise -ohjelman käyttöönotto
Päivitetty yli viikko sitten

Reservio Enterprise on premium-ominaisuus, jonka avulla voit hallita useita kalentereita yhdellä pääkäyttäjätunnuksella. Se on ihanteellinen ratkaisu, jos yritykselläsi on useita toimipisteitä ja tarvitset erillistä varauskalenteria jokaiselle niistä.

Miten Reservio Enterprise vaikuttaa varaussivustoon?

Varaussivustolla on luettelo kaikista toimipisteistä. Asiakkaasi valitsevat niistä ja luovat yksinkertaisesti varauksen.

Pitääkö jokainen toimipiste rekisteröidä erikseen?

Ei. Reservio Enterprise ei edellytä, että jokainen kalenteri on rekisteröity erilliseksi tiliksi. Ne kaikki on ryhmitelty yhden yhteisen kirjautumisoikeuden alle. Näin kaikkien kalenterien hallinta pysyy yhdessä paikassa.

Kuinka paljon Reservio Enterprise maksaa?

Tämän tilin hinta on yksilöllinen ja riippuu kalenterien ja käytettyjen premium-ominaisuuksien määrästä.

Miten voin aktivoida Reservio Enterprisen?

Jos olet kiinnostunut tästä ohjelmasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. He keskustelevat tarvittavista yksityiskohdista, laskevat tuloksena olevan hinnan ja asentavat ja ottavat Reservio Enterprisen käyttöön puolestasi.