Kaikki kokoelmatReservio EnterpriseYleistä
Kalenterin muokkaaminen Reservio Enterprisessa
Päivitetty yli viikko sitten

Reservio Enterprisessa voit hallita useita kalentereita samanaikaisesti. Voit lisätä tai poistaa kalentereita ja muokata niitä. Sinulla on tämä mahdollisuus vain, jos olet Reservio Enterprise -tilin ylläpitäjä.

1. Kirjaudu sisään Reservio Enterprise -tilillesi.

2. Napsauta hammasratas-kuvaketta, joka ilmestyy tietyn kalenteririvin oikealle puolelle, kun viet hiiren hiiren sen päälle.

3. Tässä yleisten asetusten osassa voit muokata:

• kalenterin nimi,

• kirjautumistiedot (sähköpostiosoite ja salasana),

• yksittäisten käyttäjien pääsy.

4. Muista lopuksi tallentaa muutokset.

Jos haluat muokata varauskalenterin tietoja, kuten aukioloaikoja, tarjottuja palveluja tai käytettävissä olevaa henkilökuntaa, noudata näitä ohjeita.