Kaikki kokoelmatTilin asetuksetUKK
Voinko muuttaa yritykseni nimeä?
Päivitetty tällä viikolla

Kyllä, se on hyvin yksinkertaista. Voit muuttaa yrityksen nimen Verkkovaraus-välilehdellä - Asennus - Yrityksen profiili. Täällä, otsikon Yksityiskohdat alla, näet nykyisen toiminimen, jonka voit muuttaa.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit muuttaa yrityksesi nimen myös mobiilisovelluksessa. Napsauta alapalkin Valikko ja valitse Yrityksen profiili. Napsauta nykyisen toiminimesi vieressä olevaa kynäkuvaketta ja muuta sitä. Älä unohda lopuksi tallentaa muutokset