Kansikuvan ja logon lisääminen

Kansikuvan ja profiilikuvan lisääminen

Päivitetty yli viikko sitten

Paranna Reservio-profiiliasi lisäämällä mukaansatempaava kansikuva ja ammattimainen logo. Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita:

1. Kansikuvan lisääminen:

Siirry kohtaan "Verkkovaraus" > "Asennus" > "Yrityksen profiili" -välilehti ja napsauta oikealla olevaa kamerakuvaketta:

Valitse oikea kuva tietokoneeltasi ja muista tallentaa muutokset.

VINKKI: Keskitä olennaiset elementit aina keskelle, sillä järjestelmä saattaa leikata reunoja hieman.

2. Logon lisääminen:

Valitse "Verkkovaraus" > "Asennus" > "Yrityksen profiili" -välilehti ja napsauta yrityksen nimen vieressä olevaa kamerakuvaketta:

Lataa uusi logo tietokoneeltasi ja muista tallentaa se.

Jos tarvitset lisäapua tai sinulla on muita kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.