Varausaikarajat

Varausajan asetus - aikaisimman ja myöhäisimmän ajankohdan, jolloin asiakkaat voivat tehdä varauksen.

Päivitetty tällä viikolla

Varausten määrittämisen perussääntö on aikaisin ja myöhäisin aika, jolloin asiakkaat voivat varata palvelusi:

1. Voit asettaa aikaisimman mahdollisen ajankohdan uusien varausten luomiselle - se voi olla jopa vuosi etukäteen (aikaisimman mahdollisen ajankohdan on oltava suurempi numero kuin seuraava - Ei myöhemmin kuin).

2. Viimeistään määrittää ajankohdan, jolloin asiakkaat voivat varata palvelun viimeistään. Valitse vain haluamasi aika - yhdestä tunnista 60 päivään.

Asettamalla nämä ajat oikein voit välttää suunnitelmasi rajoitetun varausmäärän loppumisen tai sen, että asiakkaat eivät tule paikalle, koska he ovat luoneet varauksen kauan sitten.

Mitä varausten aikarajat tarkoittavat?

Katsotaanpa, miten varausaika-sääntö toimii käytännössä:

• ➡️ Asiakkaat voivat valita vapaana olevan päivämäärän vain 1 kuukauden sisällä varauksen luomisesta.

• Yritys on asettanut Ei myöhemmin kuin 1 tunti ➡️ Asiakkaat voivat varata palvelun, jonka päivämäärä on aikaisintaan 1 tunti varauksen luomisesta.

Ennen kuin asetat varauksen aikarajat, pohdi seuraavia kysymyksiä:

• Mihin aikaan asiakkaat yleensä varaavat palveluni uudelleen?

• Tarvitsenko aikaa valmistautua ennen palvelun tarjoamista?

• Onko yleinen syy siihen, että asiakkaat eivät saavu paikalle, se, että he tekivät varauksen kauan sitten?

• Sopiiko suunnitelmassani oleva varausraja liiketoimintaani niin, että ihmiset voivat varata hyvissä ajoin etukäteen?

Miten varausten aikarajat voidaan asettaa?

Kiinnitä huomiota Verkkovaraus - Asennus - Varaussäännöt -osiossa aivan ensimmäiseen kohtaan. Napsauta pudotusvalikkoa kohdassa "Aikaisintaan" ja valitse mukautettu arvo välillä 1-360 päivää. Valitse vastaavasti "Ei myöhemmin kuin" -kohtaan arvo 5 minuutin ja 60 päivän väliltä.

Älä unohda tallentaa muutoksia! 😊

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Varausten aikarajat -asetus löytyy yhdestä paikasta yhdessä muiden varaussääntöjen kanssa. Napsauta vain alapalkin Valikko. Varaussäännöt sijaitsevat Verkkovaraus, jossa voit asettaa tämän säännön.

Sinua saattaa kiinnostaa