Varausluvat

Millaiset asiakkaat voivat varata palveluitasi

Päivitetty tällä viikolla

On sinusta kiinni, sallitko kenen tahansa varata palvelujasi (myös uusien asiakkaiden) vai pidätkö suljetun ryhmän vakioasiakkaistasi.

Valitse seuraavista luokista:

• Kaikki - kuka tahansa ilman rajoituksia.

• Olemassa olevat asiakkaat - vain asiakkaat, jotka on aiemmin tallennettu asiakastietokantaasi (tililläsi, välilehdellä Asiakkaat). Järjestelmä tunnistaa nämä asiakkaat annetun sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron perusteella, joten jos tällainen asiakas haluaa saattaa varauksen onnistuneesti päätökseen, syötettyjen yhteystietojen on vastattava tietokannassasi olevia tietoja.

• Asiakkaat, joilla on kulkulupa - tämä luokka kattaa vain ne asiakkaat, jotka on tallennettu tietokantaasi ja joille on annettu kulkulupa.

Lue lisää kulkuluvista täältä.

• Uudet asiakkaat ja asiakkaat, joilla on kulkulupa - niiden asiakkaiden lisäksi, joille on myönnetty kulkulupa (kuvattu edellisessä kategoriassa), myös täysin uudet asiakkaat, joita ei ole tallennettu tietokantaasi, voivat tehdä varauksen loppuun.

• Rekisteröityneet asiakkaat - tämä luokka viittaa asiakkaisiin, jotka on rekisteröity suoraan Reservioon, eli heillä on asiakastili. Näihin asiakkaisiin ei sovelleta muita rajoituksia.

Varausoikeuksien asetukset

Verkkovaraus - Asennus - Varaussäännöt - osiossa löydät tämän asetuksen kohdasta Varaussäännöt. Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse asiakasluokka.

Muista tallentaa muutokset 😊

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa

Asetukset siitä, kuka voi luoda varauksen, löytyvät yhdestä paikasta yhdessä muiden varaussääntöjen kanssa. Napsauta vain alapalkin Valikko. Varaussäännöt löytyvät Verkkovaraus, jossa voit asettaa tämän säännön.

Saatat olla kiinnostunut: