Johdanto varaustiheyteen

Kuinka usein päivämäärät näytetään asiakkailleni

Päivitetty tällä viikolla

Tärkeä varaussääntö on varaustiheys - asiakkaille näytettävien vapaiden aikaväli.

Miten tämä varaussääntö toimii?

Arvo asetetaan automaattisesti 15 minuuttiin. Se tarkoittaa, että asiakkaille näytetään tarjotun palvelun vapaat ajat 15 minuutin välein, eli 9:00; 9:15; 9:30 jne. Voit asettaa tämän aikavälin 5 minuutista 1 päivään.

Tämä aikaväli ei koske tarjotun palvelun pituutta. Jos palvelu kestää esimerkiksi 1 tai 3 tuntia, asiakas voi valita aikavälejä, jotka ovat 15 minuutin välein. Kun varaus on tehty, järjestelmä estää palvelun kestoa vastaavan ajan (esim. 3 tuntia) ja tarjoaa sitten muille asiakkaille seuraavia vapaita aikoja, jälleen 15 minuutin välein.

Varaustiheys lasketaan yrityksesi aukioloaikojen tai työntekijän työajan alusta riippumatta olemassa olevista varauksista.

Harkitse, mikä aikaväli on paras yrityksellesi

On tärkeää miettiä tämä asetus tarkkaan, jotta vältetään käyttökatkokset asiakkaiden välillä. Yksi asiakas saattaa varata ajan kello 16:15 (palvelu kestää 1 tunnin) ja toinen kello 18:00. Tämä aiheuttaisi 45 minuutin seisokkiajan, jonka voisit omistaa asiakkaille. Kaikki riippuu tarpeistasi ja mieltymyksistäsi.

Miten voit määrittää aikaväliä asiakkaidesi varauksia varten?

Verkkovaraus - Asennus - Varaussäännöt -kohdassa löydät tämän asetuksen toisesta kohdasta heti Booking time limits (Varausten aikarajat) -kohdan alapuolelta. Napsauta pudotusvalikkoa kohdassa "Every" ja valitse haluamasi arvo 5 minuutista 1 päivään.

Muista tallentaa muutokset. 😊

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksesta

Varaustiheys-asetus löytyy yhdestä paikasta muiden varaussääntöjen kanssa. Napsauta vain alapalkin Valikko. Varaussäännöt sijaitsevat Verkkovaraus, jossa voit asettaa tämän säännön.

Saatat olla kiinnostunut: