Luokan kapasiteetti

Kuinka monta henkilöä voi varata

Päivitetty tällä viikolla

Luokkakapasiteetin määrittäminen on tärkeää, jos tarjoat palveluja useille ihmisille samana päivänä. Kun määrittelet kapasiteetin asianmukaisesti, voit välttää sen, että luokkaasi tulee enemmän ihmisiä kuin mihin olet varautunut.

Luokkakapasiteetin asetukset

Kun luot yksittäisiä luokkia, voit määrittää luokan kapasiteetin eli sen, kuinka monta henkilöä voi varata luokan.

Luokan kapasiteetin asettaminen löytyy yksittäisen luokan asetuksista kohdasta Asetukset - Varasto - Luokat - valittu luokka, jolle haluat asettaa kapasiteetin. Kapasiteetin asetus löytyy sitten asetusten toisesta osiosta. Napsauta "Kapasiteetti" -kohdan pudotusvalikkoa ja valitse haluamasi arvo.

Kuinka monta paikkaa asiakas voi varata?

Varaussääntöjen asetuksissa voit määrittää, kuinka monta varausta asiakas voi luoda luokkaan. Se tarkoittaa, kuinka monta paikkaa asiakas voi varata itselleen, ystävilleen jne.

Löydät asetuksen kohdasta Verkkovaraus - Asennus - Varaussäännöt toisesta osiosta nimeltä Paikkojen raja. Napsauta pudotusluetteloa kohdassa "Enintään" ja valitse mukautettu arvo välillä 1-100 paikkaa.

Muista tallentaa kaikki muutokset. 😊

Mistä nämä asetukset löytyvät Reservio Business -sovelluksessa?

Aseta yksinkertaisesti luokan kapasiteetti Reservio Business -mobiilisovelluksessa uutta luokkaa luodessasi.

Kuinka monta paikkaa ihmiset voivat varata luokkaasi, voidaan asettaa muiden varaussääntöjen yhteydessä. Napsauta vain alapalkin Valikko. Kaikki varaussäännöt sijaitsevat Verkkovaraus.

Saatat olla kiinnostunut seuraavista