Admin-ilmoitukset eivät toimi?

Mitä tarkistaa, kun ylläpitoilmoitukset eivät tule perille?

Päivitetty yli viikko sitten

Jos ylläpitoilmoitukset eivät tule perille, tässä on pikaohje ongelman korjaamiseksi:

1. Tarkista ilmoitusasetukset

Aluksi on hyvä tarkistaa, onko ylläpitoilmoitukset käytössäsi.

• Napsauta profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa. Siirry kohtaan Käyttäjäprofiili ja asetukset:

• Siirry kohtaan Ilmoitukset:

• Ota tarvittavat ilmoitukset käyttöön:

2. Vahvista yhteystiedot

Jos olet ottanut ylläpitoilmoitukset käyttöön asetuksissa, tarkista, että yhteystietosi on syötetty oikein tilillesi.

Siirry Verkkovaraus-välilehdelle. Valitse Asennus ja valitse Yrityksen profiili. Varmista, että sähköpostiosoitteesi/puhelintietosi ovat oikein:

3. Tarkista roskaposti/estetyt luettelot

Tarkista roskapostikansiosi Reservio-sähköpostien varalta. Varmista, ettei sähköpostipalveluntarjoajasi ole estänyt ilmoituksiamme.

Merkitse Reservio-sähköpostit "Ei roskapostiksi"

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä asiakastukeen saadaksesi lisäapua.