Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaVaraukset
Onko mahdollista peruuttaa useita varauksia kerralla?
Päivitetty tällä viikolla

Valitettavasti ei, tällä hetkellä järjestelmämme ei tue varausten peruuttamista irtotavarana. Voit kuitenkin helposti poistaa ne yksi kerrallaan manuaalisesti.

Varausten peruuttaminen

Yksittäisten tapaamisten kalenterissa voit poistaa varauksen napsauttamalla sitä Kalenteri-osiossa:

Voit poistaa varauksen ryhmätapahtumakalenterissa valitsemalla vastaavan tapahtuman:

Käytä varauksen lopussa kolmea pistettä:

Kuinka peruutat varauksia Reservio Business -sovelluksessa

Yksittäisten tapaamisten kalenterissa voit peruuttaa tapaamisen klikkaamalla rastin vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

Jos haluat poistaa varauksen ryhmätapahtumakalenterissa, napsauta varausta kyseisessä tapahtumassa.

Käytä siellä rastin vieressä olevaa roskakorikuvaketta ja vahvista klikkaamalla Peruuta varaus -painiketta.