Kaikki kokoelmatVerkkoajanvaraukset asiakkailleYleistä
Kuinka varata useita paikkoja ryhmätilaisuutta varten?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos yritys käyttää kalenteria ryhmätilaisuuksiin, on mahdollista varata paikkoja useille henkilöille samanaikaisesti. Voit tehdä varauksen useammalle henkilölle valitun yrityksen varaussivuston kautta.

1. Avaa valitun yrityksenVaraus-sivusto ja valitse tapahtuma, jonka haluat varata. Napsauta tapahtumasivun Näytä tiedot -painiketta ja tarkista, että vapaita paikkoja on riittävästi sekä sinulle että seuralaisellesi. Jos tilaa on riittävästi, napsauta sinistä Varaa nyt -painiketta.

2. Määritä varauksen seuraavassa vaiheessa, kuinka monta paikkaa haluat varata (voit säätää määrää napsauttamalla miinus- tai plus-painiketta).

Tarkista yhteenvedosta, että myös kokonaishinta on mukautettu oikein. Jos kaikki on kunnossa, napsauta sinistä Jatka-painiketta.

3. Valitse sitten, haluatko kirjautua sisään olemassa olevalla Reservio-tilillä vai haluatko jatkaa kirjautumatta eli vieraana.

4. Seuraavaksi voit muokata tai täyttää henkilökohtaisia tietojasi (riippuu siitä, oletko kirjautunut sisään vai et) ja valita maksuvaihtoehdon (jos olet ostanut yhtiöltä kulkuluvan, voit käyttää sitä tässä).

Tässä vaiheessa näet myös peruutusehdot ja yhteenvedon. Lisäksi voit kirjoittaa varausmerkinnän. Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot ja tarkistanut, että varaustiedot ovat oikein, sinun tarvitsee vain vahvistaa varaus sinisellä painikkeella.

5. Kun olet vahvistanut varauksen luomisen, näet varauksen yhteenvedon ja varausvahvistuksen.

Tapahtumaan ei ole enää vapaita paikkoja

Voi käydä niin, että kaikki vapaat paikat on jo varattu (tapahtumaruutu on tällöin harmaa kalenterissa). Tällöin et voi tehdä varausta tähän tapahtumaan - valitettavasti ei ole edes mahdollista ilmoittautua sijaiseksi.

En näe ryhmätapahtumia ja vapaiden paikkojen määrää varauskalenterissa

Kun näet vaihtoehdon valita tietty palvelu ja sen jälkeen vaihtoehdon valita varauksen tarkka ajankohta, yritys sallii varaukset vain yksittäisille henkilöille. Tällöin et voi tehdä varausta useammalle henkilölle samaan aikaan valittuun palveluun. Sinun on tehtävä jokaiselle henkilölle erillinen varaus.