Kaikki kokoelmatLaskutus ja tilauksetTilausten maksut
Miten muuttaa luotto-/pankkikorttitietoja tilausta varten?

Tilauskortin tietojen päivittäminen

Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat muuttaa luotto-/pankkikorttitietojasi, siirry 2Checkout myAccount-tilillesi.

Kortin voimassaolon päivitykset:

1. Siirry maksutapaosioon.

2. Napsauta valitun kortin kohdalla "Muokkaa".

3. Syötä uudet korttitiedot ja muista tallentaa.

Uuden kortin lisääminen:

1. Siirry maksutapoihin.

2. Napsauta "Lisää uusi kortti".

3. Kirjoita kortin tiedot sille varattuun kenttään ja napsauta "Tallenna"

Voit olla varma, että 2Checkout varmistaa validointitarkastusten avulla, että tiedot ovat oikeassa muodossa. Huomaa, että uusia maksutietoja ei hyväksytä etukäteen, ja kun olet tallentanut ne, uusi korttisi on käytettävissä myAccountissasi.

Sen jälkeen voit liittää luotto-/pankkikortit tiettyyn, aktiiviseen tilaukseen.

1. Siirry Omat tuotteet -osioon.

2. Napsauta Add Payment method ( Lisää maksutapa ) kohdennetusta tilauksesta.

Subscription Add Payment method
  3. Seuraavan kaltainen ponnahdusikkuna avautuu. Valitse maksutapa, jonka haluat liittää valittuun tilaukseen, ja napsauta Päivitä maksutapa -painiketta.

Update payment method myAccount