Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaIlmoitukset
Push-ilmoitusten ottaminen käyttöön Reservio Business -sovelluksessa
Push-ilmoitusten ottaminen käyttöön Reservio Business -sovelluksessa

Push-ilmoitusten vianmääritys Reservio Business App -sovelluksessa

Päivitetty yli viikko sitten

Jos et saa push-ilmoituksia Reservio Business -sovelluksessa, varmista, että ilmoitukset on sallittu laitteen asetuksissa. Jos ongelma jatkuu, noudata seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu ulos sovelluksesta.

2. Sulje sovellus kokonaan laitteestasi.

3. Avaa sovellus uudelleen.

4. Kirjaudu sisään uudelleen.

Nämä vaiheet saattavat ratkaista ongelman. Jos näin ei tapahdu, harkitse koko sovelluksen asentamista uudelleen. Jos haluat lisäapua, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.