Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaKalenterin synkronointi
Mitä tehdä, kun Reservion ja Googlen tapahtumat eivät synkronoidu oikein?
Mitä tehdä, kun Reservion ja Googlen tapahtumat eivät synkronoidu oikein?

Vianmääritys Google-kalenterin synkronointiongelmista Reserviossa

Päivitetty yli viikko sitten

Aikataulutusohjelmistomme integroituu saumattomasti Google-kalenteriin, mikä yksinkertaistaa varausprosessia. Jos kuitenkin kohtaat synkronointiongelmia, tämä opas auttaa sinua vianmäärityksessä ja niiden ratkaisemisessa.

Vaihe 1: Tunnista ongelman suuntaus

Ennen kuin aloitat vianmäärityksen, on tärkeää määrittää, onko ongelma synkronoinnissa Google Calendarista Reservioon vai päinvastoin. Tämä ensimmäinen vaihe auttaa sinua rajaamaan ongelman ja löytämään sopivan ratkaisun.

Voit määrittää synkronointiongelman suunnan noudattamalla seuraavia vaiheita:

1. Reservio to Google Sync:

• Valitse Reserviossa luotu varaus.

• Tarkista, näkyykö sama varaus Google-kalenterissasi.

• Jos varaus näkyy Google-kalenterissasi, se osoittaa, että synkronointi Reserviosta Googleen toimii oikein.

2. Googlesta Reservioon synkronointi:

• Etsi Google-kalenteristasi henkilökohtainen tapahtuma.

• Tarkista, näkyykö henkilökohtainen tapahtuma Reservio-kalenterissasi.

• Jos henkilökohtainen tapahtuma näkyy Reservio-kalenterissasi, se viittaa siihen, että synkronointi Googlesta Reservioon toimii oikein.

Lisäksi, kun tarkastelet Reservio-kalenteriasi, Googlesta tulevat varaukset näkyvät harmaalla. Kun napsautat näitä tapahtumia, lähteenä näkyy "Ulkoinen tapahtuma" Tämä ominaisuus auttaa sinua tunnistamaan nopeasti Googlesta Reservioon synkronoidut tapahtumat.

Vaihe 2: Toiminta ongelman tunnistamisen jälkeen

Kun olet tunnistanut synkronointiongelman suunnan ja noudattanut edellä esitettyjä asianmukaisia vaiheita, on tärkeää seurata tilannetta.

Jos ongelma on Google-kalenterista Reservioon:

1. Tarkista oikea Google-kalenteri: Varmista ensin, että tapahtumat, joita yrität synkronoida, on luotu oikeaan Google-kalenteriin - siihen, joka on synkronoitu Reservio-tilisi kanssa.

2. Tarkista tapahtuma-asetukset: Varmista, että Google-kalenterin tapahtumat on asetettu asetuksiksi "Varattu" ja "Julkinen" Nämä asetukset ovat olennaisia Google-kalenterin ja Reservion välisen tiedonkulun kannalta.

3. Katkaise ja yhdistä Google-kalenteri uudelleen:

Jos kaikki näyttää olevan oikein määritetty, mutta synkronointi ei silti toimi, yritä katkaista Google-kalenterin yhteys Reservion asetuksissa ja kytke se sitten uudelleen. Odota muutama minuutti ja tarkista, korjautuuko ongelma.

Jos ongelma on Reserviosta Google Calendariin:

1. Tarkista henkilökunnan jäsenen määritys: Varmista, että varaukset Reserviossa on määritetty oikein henkilökunnan jäsenelle, jonka Google-synkronointi on käytössä. Jos varaukset on määritetty oikealle henkilökunnan jäsenelle, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Katkaise ja yhdistä Google-kalenteri uudelleen:

Aivan kuten edellisessä tapauksessa, jos kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta synkronointi ei vieläkään toimi, katkaise yhteys Google-kalenteriin Reservion asetuksissa ja liitä se sitten uudelleen. Muutaman minuutin odottaminen voi auttaa synkronointiprosessia saattamaan onnistuneesti päätökseen.

Lue lisää siitä, missä Google-synkronoinnin katkaiseminen ja uudelleenkytkeminen tapahtuu tässä oppaassa.

Muista, että synkronointiongelmat voivat johtua eri tekijöistä, kuten verkkoyhteydestä tai tilapäisistä häiriöistä. Useimmissa tapauksissa näiden ohjeiden noudattamisen pitäisi ratkaista ongelma ja varmistaa, että Reservio-ajanvarauksesi ovat aina sopusoinnussa Google-kalenterisi kanssa.

Jos synkronointiongelmat jatkuvat näiden vaiheiden kokeilemisen jälkeen, voi olla hyödyllistä ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme saadaksesi lisäapua.