Siirry pääsisältöön

Kalenterin synkronointi

Tekijä: Petra Růžička

Palvelupaketit: Starter, Standard, Pro

Toimii: työpöytäselaimessa

Reservio-kalenterin yhdistäminen omaan Google-, Outlook- tai iCal-kalenteriisi on helppo tapa pitää kaikki varaukset ja oma saatavuutesi yhdessä paikassa.

Löydät synkronointiasetukset Kalenteri-välilehdellä kalenterin oikeassa yläkulmassa rataskuvakkeen takaa.

Valitse haluatko synkronoida kaikki kalenterit vai vain valitun työntekijän kalenterin. Synkronointi helpottaa työntekijää pysymään ajan tasalla uusista varauksista ja pienentää riskiä, että varaukset unohtuvat.

Yksisuuntainen synkronointi

Outlook- ja iCal-kalenterien synkronointi toimii yhteen suuntaan, eli vain Reservio-kalenterin tapahtumat siirtyvät omaan kalenteriisi.

Jotta saat yksisuuntaisen synkronoinnin päälle, laita rasti kohtaan Jaa kalenteri. Lataa .ics-tiedosto Reserviosta ja tuo se sitten omaan kalenteriisi (Outlook tai iCal).

Pidä kalenterilinkkisi yksityisenä. Jos joku saa käsiinsä .ics-linkkisi, hän näkee kaikki kalenterisi tiedot – asiakkaiden nimet ja varausajat – ilman kirjautumista. Linkin jakaminen päälle tai pois ei muuta linkkiä, joten jaa se vain sen kalenterisovelluksen kanssa, jonka aiot synkronoida. Jos linkki päätyy vääriin käsiin, ota yhteyttä asiakastukeemme.

Kaksisuuntainen synkronointi

Google-kalenterin kanssa synkronointi toimii molempiin suuntiin – tapahtumat siirtyvät sekä Reservioon että Googleen.

Klikkaa sinistä Yhdistä Google-kalenteriin -painiketta ottaaksesi kaksisuuntaisen synkronoinnin käyttöön. Järjestelmä ohjaa vaihe vaiheelta kirjautumaan Google-tilillesi ja valitsemaan, mitkä kalenterit haluat synkronoida. Jos haluat yhdistää vain tietyn Google-kalenterin, valitse se listasta kirjautumisen jälkeen.

Synkronointi on saatavilla kaikissa premium-palvelupaketeissa (Starter, Standard ja Pro).

Synkronoinnin poistaminen

Synkronoinnin poisto poistaa tapahtumat. Jos poistat synkronoinnin, kaikki Googlelta tuodut tapahtumat katoavat Reservio-kalenteristasi ja Reserviosta synkronoidut tiedot poistuvat Google-kalenteristasi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?