Kaikki kokoelmatKassajärjestelmäVerot ja maksut
Miten asettaa sama verokanta kaikille tuotteille ja palveluille?
Miten asettaa sama verokanta kaikille tuotteille ja palveluille?
Päivitetty yli viikko sitten

Tiesitkö, että voit hyvin helposti määrittää yhdenlaisen verokannan kaikille tarjoamillesi tuotteille ja palveluille? Jos et ole arvonlisäverovelvollinen, et näe Verokannat-välilehteä etkä voi määrittää niitä.

Jos kuitenkin olet arvonlisäverovelvollinen, luo ensin verokanta. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Myynti - Verokannat.

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaasinistä + Uusi verokanta -painiketta.

3. Täytä sitten kaikki tarvittavat tiedot:

• Asiakkaasi eivät näe sitä missään, se on vain viitteeksi.

• Verokanta - tämä on tärkein tieto. Kirjoita tähän luku, joka edustaa prosentteina verokantaa, jonka haluat asettaa.

• Tyyppi - valitse joko lisätty tai vähennetty.

Opit niiden välisen eron tässä.

4. Vahvista uuden verokannan lisääminen sinisellä Tallenna-painikkeella.

Jos tämä on ensimmäinen luomaasi verokanta, se määritetään automaattisesti kaikille tarjoamillesi palveluille ja tuotteille.

Jos kuitenkin haluat käyttää oletusarvona toista verokantaa, toimi seuraavasti:

1. Avaa valittu verokanta.

2. Napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse Aseta oletukseksi.

HUOMIO: Ota huomioon , kun päivität oletusverokantaa. Jos käytät tällä hetkellä verokantaa A (esimerkiksi 10 %) ja haluat asettaa oletusverokannaksi verokannan B (esimerkiksi 15 %), luo se ja aseta se oletusverokannaksi kolmen pisteen avulla. Tästä lähtien järjestelmä näkee oletusverokannaksi B. Palveluille, joille oli määritetty alkuperäinen verokanta A, ei kuitenkaan määritetä automaattisesti uutta verokantaa (joten ne pysyvät alkuperäisellä verokannalla A). Järjestelmä soveltaa automaattisesti uutta oletusverokantaa B vain äskettäin luotuihin tuotteisiin ja palveluihin.