Za planove: Free, Starter, Standard, Pro
Dostupno na: desktop pregledniku, mobilnoj aplikaciji
Želite li ažurirati podatke o klijentu, dodati bilješku ili u potpunosti izbrisati njihov profil? Kliknite na karticu Klijenti i odaberite određenog klijenta čiji profil želite upravljati.
Uređivanje profila klijenta
Nakon što kliknete na odabranog klijenta, otvorit će se stranica s njihovim podacima. Za uređivanje kliknite na Ikonu olovke i za Uređivanje klijenta.
Zatim će se prikazati stranica Uredi klijenta gdje možete jednostavno urediti ili dopuniti bilo koje podatke o klijentu (za unos adrese i ugovora skrolajte prema dolje). Ne zaboravite potvrditi sve izmjene klikom na gumb Spremiti.
Podaci klijenta se ne mogu mijenjati
Ako je klijent registriran (tj. klijent s vlastitim Reservio računom), sustav vam neće omogućiti izmjenu njihovih kontakt podataka. Klijent ih može urediti samo samostalno u svom profilu.
Brisanje profila klijenta
Pokraj ikone olovke nalazi se Ikona koša za smeće. Kliknite na nju ako želite izbrisati ovog klijenta iz svoje baze. Ova opcija može biti korisna kada klijent više ne dolazi kod vas.
Brisanje profila klijenta je trajno. Kada ga izbrišete, podaci o klijentu, bilješke i ostale spremljene informacije nije moguće vratiti. Ako kasnije ponovno budete trebali tog klijenta, morat ćete kreirati njihov profil ispočetka.
Međutim, ako izbrišete klijenta koji još uvijek ima važeće rezervacije u vašem kalendaru, sustav više neće moći ispravno povezati te rezervacije. U tom slučaju, njihove rezervacije prikazivat će se u kalendaru kao anonimizirane.
Gdje pronaći ovu postavku u aplikaciji Reservio Business
Također možete uređivati i brisati profile klijenata u svojoj mobilnoj aplikaciji. Samo kliknite na ikonu Klijenti u donjoj traci i odaberite Određenog klijenta čiji profil želite upravljati. Ako želite Izbrisati profil, kliknite na Koš za smeće. Ako ga trebate Urediti, kliknite na Olovku u gornjem desnom kutu. Otvorit će se stranica za uređivanje na kojoj možete dodati ili urediti potrebne informacije. Na kraju ne zaboravite Spremiti izmjene klikom na Kvačicu u gornjem desnom kutu.
Brisanje profila klijenta u aplikaciji Business
Ako želite Izbrisati profil, u gornjem desnom kutu profila klijenta otvorite Koš za smeće i potvrdite klikom na Izbrišite.
Mala ikona uz ime klijenta
Ako koristite Značajku kartica i Dodijelite jednu od njih odabranom klijentu, to ćete lako prepoznati u pregledu svih klijenata. Ikona će se pojaviti pokraj imena klijenta kojem ste dodijelili karticu. Zahvaljujući tome jednostavno možete navigirati među klijentima. Ako želite saznati više o karticama i programu vjernosti, kliknite ovdje.









