Csomagok: Free, Starter, Standard, Pro
Elérhető: asztali böngésző, mobilalkalmazás
Szeretné bővíteni az Ügyfél adatait, megjegyzést hozzáfűzni, esetleg törölni a Profilját? Válassza ki az Ügyfelek fület, majd válassza ki a megfelelő ügyfelet, akinek a Profilját kezelni szeretné.
Ügyfélprofil szerkesztése
Ha rákattint a kiválasztott Ügyfél nevére, megnyílik az Adatlapja. A szerkesztéshez válassza ki a Ceruza ikont, és máris módosíthatja az Ügyfél adatait.
Ezután az Ügyfél szerkesztése oldalon módosíthatja vagy kiegészítheti az ügyfél adatait. (A cím és a megállapodások szerkesztéséhez görgessen lejjebb.) A módosításokat a Mentés gombra kattintva tudja rögzíteni.
Nem módosítható ügyféladatok
Ha az Ügyfél regisztrált (vagyis saját Reservio fiókkal rendelkezik), az elérhetőségi adatait kizárólag maga az Ügyfél módosíthatja a saját Profiljában; erre a rendszer nem ad lehetőséget.
Ügyfélprofil törlése
A ceruza ikon mellett található a Kuka ikon. Kattintson rá, ha törölni kívánja ezt az Ügyfelet az adatbázisból. Ez különösen abban az esetben lehet hasznos, ha az Ügyfél már nem veszi igénybe a Szolgáltatásait.
Az ügyfélprofil törlése végleges. Törlés után az Ügyfél adatai, megjegyzései és minden rögzített információ véglegesen elvész. Ha a későbbiekben ismét szüksége lenne erre az Ügyfélre, új Profilt kell létrehoznia számára.
Amennyiben olyan ügyfelet töröl, akinek még aktív Foglalása szerepel a Naptárban, a rendszer többé nem tudja az adott foglalást megfelelően hozzárendelni. Ilyenkor a Foglalás anonimizáltan jelenik meg a naptárban.
Hol található ez a beállítás a Reservio Business mobilalkalmazásban
A Mobilalkalmazásban is lehetősége van Ügyfélprofil szerkesztésére vagy törlésére. Koppintson az Ügyfelek ikonra az alsó sávban, majd válassza ki a Megfelelő ügyfelet, akinek Profilját kezelni szeretné. Profil Törléséhez válassza a Kuka ikont. Szerkesztéshez kattintson a Ceruza ikonra a jobb felső sarokban. Megnyílik a szerkesztő oldal, ahol bármely adatot hozzáadhat vagy módosíthat. A változtatásokat a jobb felső sarokban található Pipa ikon megnyomásával mentheti.
Ügyfélprofil törlése a Business mobilalkalmazásban
A Profil törléséhez kattintson az Ügyfélprofil jobb felső sarkában lévő Kuka ikonra, majd erősítse meg a műveletet a Törlés lehetőség választásával.
Kis ikon az ügyfél neve mellett
Ha használja a Bérlet funkciót, és hozzárendel egy bérletet egy ügyfélhez, akkor az Ügyfél neve mellett egy kis ikon jelenik meg az Ügyfelek listájában. Ez az ikon segít könnyen felismerni azon ügyfeleket, akikhez bérletet rendelt, így gyorsabban navigálhat közöttük. Ha további részletekre kíváncsi a Bérletekről és a Hűségprogramról, kattintson ide.









