Planams: Free, Starter, Standartinis, Pro
Galima naudotis: darbalaukio naršyklėje, mobiliojoje programėlėje
Norite pridėti kliento informaciją, užrašyti apie jį pastabą ar ištrinti kliento profilį? Spauskite Klientai skirtuką ir Pasirinkite konkretų klientą, kurio profilį norite tvarkyti.
Kaip redaguoti kliento profilį
Paspaudus ant pasirinkto kliento, atsidarys jo duomenų puslapis. Norėdami redaguoti, spauskite Pieštuko piktogramą ir Redaguokite klientą.
Tuomet matysite Redaguoti klientą puslapį, kuriame galėsite lengvai Redaguoti ar užpildyti visus kliento duomenis (norėdami įvesti adresą ir sutikimus – slinkite žemyn). Nepamirškite visų pakeitimų patvirtinti spausdami Išsaugoti mygtuką.
Kliento duomenų keisti negalima
Jei klientas užsiregistravęs (t. y. klientas su savo „Reservio“ paskyra), sistema neleis keisti jo kontaktinės informacijos. Tokiu atveju ją gali redaguoti tik pats klientas savo profilyje.
Kaip ištrinti kliento profilį
Šalia pieštuko piktogramos rasite Šiukšliadėžės piktogramą. Spauskite ją, jei norite ištrinti šį klientą iš duomenų bazės. Tai naudinga, kai klientas Jūsų daugiau nebelanko.
Kliento profilio ištrynimas yra negrįžtamas. Kai pašalinsite profilį, visi kliento duomenys, pastabos ir kita išsaugota informacija bus negrįžtamai ištrinta. Jei vėliau reikės kliento, profilį reikės kurti iš naujo.
Tačiau Jei ištrinsite klientą, kuris dar turi galiojančių rezervacijų Jūsų kalendoriuje, sistema Nebegalės jų tinkamai priskirti. Tokiu atveju rezervacijos kalendoriuje bus rodomos Anonimizuotos.
Kur rasti šį nustatymą „Reservio Business“ mobiliojoje programėlėje
Taip pat galite redaguoti ir ištrinti klientų profilius savo mobiliojoje programėlėje. Spauskite Klientai piktogramą apatinėje juostoje ir pasirinkite Konkretų klientą, kurio profilį norite tvarkyti. Jei norite Ištrinti šį profilį, spauskite Šiukšliadėžės piktogramą. Norėdami Redaguoti, spauskite Pieštuko viršuje dešinėje. Atsidarys redagavimo puslapis – ten galėsite įvesti ar redaguoti reikiamą informaciją. Galiausiai būtinai Išsaugokite pakeitimus, spausdami Varnelę viršuje dešinėje.
Nedidelė piktograma šalia kliento vardo
Jei naudojate Abonementų funkciją ir Priskiriate vieną jų konkrečiam klientui, tai lengvai atpažinsite visų klientų apžvalgoje. Šalia kliento, kuriam priskyrėte abonementą, bus rodoma speciali piktograma. Tai padeda lengvai naršyti tarp klientų. Jei norite daugiau sužinoti apie abonementus ir lojalumo programą, spauskite čia.








