Pereiti prie pagrindinio turinio

Kaip redaguoti arba ištrinti kliento profilį

Parašė Petra Růžička

Planams: Free, Starter, Standartinis, Pro

Veikia su: darbalaukio naršykle, mobilioji programėlė

Norite papildyti kliento informaciją, pridėti pastabą ar ištrinti jo profilį? Spustelėkite Klientai skirtuką ir Pasirinkite konkretų klientą, kurio profilį norite valdyti.

Kliento profilio redagavimas

Paspaudus pasirinktą klientą, atsidarys puslapis su jo duomenimis. Redaguoti galima spustelėjus Pieštuko piktogramą ir Redaguoti klientą.

Dabar matysite Redaguoti klientą puslapį, kuriame galite lengvai Keisti arba užpildyti bet kokią kliento informaciją (adresui ir susitarimams įvesti slinkite žemyn). Nepamirškite patvirtinti visų pakeitimų paspausdami Išsaugoti.

Kliento duomenų keisti negalima

Jei klientas užsiregistravęs (t. y. klientas su savo „Reservio“ paskyra), sistema neleis keisti jo kontaktinės informacijos. Klientas gali ją redaguoti tik pats savo profilyje.

Kliento profilio ištrynimas

Šalia pieštuko piktogramos rasite Šiukšliadėžės piktogramą. Paspauskite ją, jei norite ištrinti šį klientą iš savo duomenų bazės. Tai naudinga, jei klientas Jums nebeapsilanko.

Kliento profilio ištrynimas yra neatstatomas. Pašalinus, kliento duomenys, pastabos ir visa išsaugota informacija nebus atstatyta. Jei šio kliento prireiks vėliau, profilį reikės sukurti iš naujo.

Tačiau Jei ištrinsite klientą, kuris vis dar turi galiojančių rezervacijų jūsų kalendoriuje, sistema jų Nebepavyks tinkamai priskirti. Tokiu atveju jų rezervacijos kalendoriuje bus rodomos Anonimiškai.

Kur rasti šį nustatymą „Reservio Business“ mobiliojoje programėlėje

Klientų profilius galite redaguoti ar ištrinti ir naudodami mobiliąją programėlę. Tiesiog paspauskite Klientai piktogramą apatinėje juostoje ir pasirinkite Konkretų klientą, kurio profilį norite valdyti. Jei norite Ištrinti profilį, spustelėkite Šiukšliadėžę. Jeigu reikia Redaguoti, paspauskite Pieštuką viršutiniame dešiniajame kampe. Atsidariusiame lange galėsite pridėti ar redaguoti reikiamą informaciją. Galiausiai nepamirškite Išsaugoti pakeitimų paspaudę Varnelę viršutiniame dešiniajame kampe.

Kliento profilio ištrynimas „Reservio Business“ programėlėje

Jei norite Ištrinti profilį, spustelėkite Šiukšliadėžę kliento profilio viršutiniame dešiniajame kampe ir patvirtinkite pasirinkdami Ištrinti.

Piktograma šalia kliento vardo

Jei naudojate Abonementų funkciją ir Priskiriate vieną iš jų pasirinktam klientui, tai lengvai atpažinsite klientų sąraše: Šalia priskirto kliento vardo atsiras piktograma. Tokiu būdu galėsite patogiai naršyti tarp klientų. Jei norite sužinoti daugiau apie abonementus ir lojalumo programą, spustelėkite čia.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?