Hvordan redigere åpningstider
Oppdatert over en uke siden

De generelle innstillingene for åpningstider i kontoen din bestemmer det nøyaktige området som kundene dine kan gjøre bestillinger innenfor.

Dette kan finnes i AdministrasjonMin forretning — Business detaljer, rull ned og du vil se Åpningstid.

Disse tidene kan justeres som du ønsker. Denne informasjonen vil reflekteres direkte på din bestillingsnettstedet slik at dine kunder også har oversikt over når det er mulig å reservere i kalenderen din. Du kan justere åpningstidene på samme måte som du har satt dem under registreringen:

1. Klikk på Endre

2. Velg de spesifikke dagene som denne tidsperioden gjelder for (du kan legge til nye dager, eller enkelt fjerne dem)

3. Velg åpningstidene dine ved å bruke feltene Fra og Til. Når åpningstidene er angitt for de valgte dagene, ikke glem å klikke Ferdig

Hvis du bruker kalenderen vår for gruppearrangementer, kan du angi åpningstidene i denne delen også, men denne informasjonen vil kun tjene som referanse for klienten. I gruppekalenderen planlegger du alltid arrangementene dine til bestemte tider, og kun på disse tidspunktene kan kunder booke arrangementene dine. Åpningstidene er med andre ord ikke begrensende når du kan opprette et arrangement.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Åpningstider finner du på ett sted sammen med annen informasjon om virksomheten din:

1. Klikk på ikonet Innstillinger i den nederste linjen og velg Profil.

2. Rull ned og der kan du se Åpningstid.

3. Du kan redigere dem ved å klikke på pennen på høyre side.

Hvordan redigere bestillingstider for dine ansatte

Hvis bestillingstidene til dine ansatte ikke samsvarer med dine generelle åpningstider, kan du tilpasse dem for hver ansatt separat. Her kan du finne en veiledning for hvordan du gjør det.

Hvordan administrere tidsplanen for bestemte dager

Tar din ansatte ferie eller vil ikke være i stand til å jobbe på en bestemt dag, eller bare en viss del av den dagen? Du kan enkelt endre bestillingstidene bare for disse spesifikke timene eller dagene. Finn ut hvordan du gjør det.