Hvordan sjekke og eksportere statistikk
Oppdatert over en uke siden

Funksjonen til statistiske rapporter lar deg overvåke flere viktige parametere, takket være dem kan du bedre evaluere hvordan bedriften din gjør det.

Denne funksjonen er tilgjengelig i AdministrasjonOversiktVise statistikk knapp.

Øverst på rapportsiden har du muligheten til å velge en bestemt periode som du vil se statistikkdataene for. Samtidig finner du en nedlastingsknapp der — ved å klikke på den vil systemet opprette en eksport av alle bestillinger fra kalenderen din i CSV-format for denne valgte perioden og laste den ned til enheten din.

Systemet vil vise deg resultatene av disse parameterne:

Antall bestillinger i den angitte perioden

• Den viser hvor mange bestillinger for individuelle tjenester for den valgte perioden som er gjort i kalenderen din. Du kan sammenligne antall bestillinger ved å velge ulike tidsrammer, etter dager eller uker. I tillegg kan du se hvor mange kunder som ikke kom til avtalen, og også hvor mange reservasjoner som ble kansellert.

Kalenderutnyttelse og arrangementer

• Dette er en av de viktigste dataene som vil vise deg tilgjengeligheten til tjenestene dine. Med andre ord den ledige kapasiteten som du fortsatt klarer å fylle.

Antall klienter

• Den viser hvor mange prosent av kundene dine som er personer som har kommet til deg for første gang, og hvor mange som allerede er dine faste gjester.

Kilde til bestillinger

• Den viser grafisk hvor mange bestillinger som ble gjort av deg via kalenderen og hvor mange bestillinger som ble opprettet av dine kunder via bestillingsnettstedet. Hvis du bruker et av alternativene for å koble bestillingsskjemaet til nettsiden din (iframe, bestillingsknapp), vil systemet også vise antall bestillinger som er opprettet på denne måten.

Oversikt over ansatte

• Den viser deg antall bestillinger som er tildelt individuelle ansatte. Du kan også se resultatene i form av fremtidige inntekter fra tjenester bestilt hos hver av de ansatte.

Oversikt over tjenester

• Den viser antall bestillinger gjort for spesifikke tjenester og deres beregning i verdien av fremtidige inntekter.

Kuponger

• Hvis du bruker kuponger, vil statistikken fortelle deg hvor mange av dem du har tildelt kundene dine i den valgte perioden.

Statistikkfunksjonen er tilgjengelig i alle premiumplaner i systemet (Starter, Standard eller Pro).