Alle samlingerKalender og bookingadministrasjonKalenderadministrasjon
Slik bekrefter og avviser du bestillinger manuelt
Slik bekrefter og avviser du bestillinger manuelt
Oppdatert denne uken

Anta at du har bestemt deg for å bekrefte nye -bestillinger i innstillingene manuelt. I så fall er det flere måter du kan motta informasjon om en ny bestilling på (med automatisk godkjenning vises hendelsen bare i kalenderen).

• Nye bestillinger som venter på bekreftelse vises direkte i Kalender-fanen.

• Et varsel om en ny bestillingsforespørsel vises også over bestillingskalenderen.

• Et skravert felt med kundens navn og fargen på tjenesten kunden har valgt vises i kalenderen på den angitte datoen.

• Du kan selvfølgelig også motta en e-post eller SMS (SMS er kun tilgjengelig for administratorer) som varsler deg om en ny forespørsel.

Du kan enten bekrefte eller avvise en ny bestilling i kalenderen. Du åpner den nye bestillingen ved å klikke direkte på den i kalenderen eller på varselet om en ny bestillingsforespørsel. Deretter vises et bestillingsvindu med følgende informasjon:

• navn og kontaktinformasjon til kunden,

• dato for bestilling,

• bestilt tjeneste,

• den foretrukne medarbeideren.

Hvis kunden ikke har valgt en bestemt ansatt ved bestillingen, er det nødvendig å tilordne vedkommende i dette vinduet. Bare klikk på Ikke tildelt i Hvem? delen og velg medarbeideren fra rullegardinmenyen.

På slutten av tabellen kan du se to knapper. Klikk på en av dem, avhengig av om du vil Confirm eller Reject bestillingen. Du kan også Legg til en melding, som sendes til kunden, og som forklarer årsaken til avgjørelsen.

Bekreftelse og avvisning i kalenderen for gruppearrangementer

Bestillingsbekreftelsen fungerer på samme måte i kalenderen for gruppearrangementer. Du ser flere nye bestillinger ved siden av kalenderfanen, et varsel over kalenderen, og hendelsen kunden valgte blir til et skravert felt.

Når du klikker på en ny bestillingsforespørsel, vises en spesifikk hendelse med detaljer om forespørselen i et nytt vindu. På en enkelt linje vises navn, antall plasser kunden har bedt om, og kundens kontaktinformasjon. Du kan enten Bekrefte eller Avvise bestillingen.

Slik bekrefter og avviser du bestillinger i Reservio Business-appen

Du kan også bekrefte og avvise bestillinger i mobilappen. Antallet nye bestillinger vises ved siden av varslingsikonet. Åpne fanen Varslinger og Confirm eller Reject valgte bestillingsforespørsler.