Godkjenning av bestillinger

Manuell eller automatisk bestillingsgodkjenning

Oppdatert over en uke siden

Du kan bestemme om du vil godkjenne kundenes bestillinger manuelt eller la systemet automatisk godkjenne hver bestilling.

Hvordan fungerer bestillingsgodkjenning i praksis?

Hvis du velger å godkjenne bookinger manuelt, vil du alltid bli varslet om en ny bookingforespørsel.

Når du har godkjent bestillingen, får kunden en bekreftelse på at bestillingen er gyldig. Det er opp til deg om du vil godkjenne en bestemt kundes booking eller ikke. Manuell godkjenning av bookinger gir deg bedre kontroll over bookingene i kalenderen.

Automatisk godkjenning betyr at så snart en kunde oppretter en booking, blir bookingen gyldig. Dette godkjenningssystemet er tidsbesparende sammenlignet med manuell godkjenning.

Innstillinger for bestillingsgodkjenning

Den valgte godkjenningsmetoden kan enkelt settes opp i bestillingsreglerinnstillingene, som kan finnes via AdministrasjonPlanleggingBestillingsregler seksjon. For å aktivere manuell godkjenning, klikk på knappen for å flytte den til høyre. Hvis du vil at systemet skal godkjenne bestillingene dine for deg, la knappen til venstre.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan finne bestillingsgodkjenningsinnstillingen på ett sted sammen med andre bestillingsregler. Bare klikk på kategorien Innstillinger i den nederste linjen. Bestillingsregler er plassert i delen Planlegging der du kan angi denne regelen.

Du kan være interessert i