Introduksjon til bestillingsfrekvens

Hvor ofte datoene vises for kundene mine

Oppdatert over en uke siden

En viktig bestillingsregel er Bestillingsfrekvensen - tidsintervallet mellom ledige plasser som vises for kundene dine.

Hvordan fungerer denne bestillingsregelen?

Verdien settes automatisk til 15 minutter. Det betyr at klienter vil bli vist tilgjengelige tider for den tilbudte tjenesten hvert 15. minutt, dvs. kl. 9:00; 9:15; 9:30 osv. Du kan stille inn dette intervallet fra 5 minutter til 1 dag.

Dette intervallet gjelder ikke lengden på den tilbudte tjenesten. Hvis tjenesten for eksempel varer i 1 eller 3 timer, vil kunden kunne velge mellom tidsluker med 15 minutters mellomrom. Når en bestilling gjøres, blokkerer systemet den tiden som er relevant for tjenestens varighet (f.eks. 3 timer), og tilbyr deretter andre kunder de neste ledige timene, igjen med 15-minutters intervaller.

Bestillingsfrekvensen beregnes fra starten av virksomhetens åpningstid eller en ansatts arbeidstid, uavhengig av eksisterende bestillinger.

Vurder hvilket tidsintervall som passer best for virksomheten din

Det er viktig å tenke gjennom denne innstillingen for å unngå nedetid mellom kundene. En kunde kan bestille til kl. 16.15 (tjenesten tar 1 time) og en annen til kl. 18.00. Dette vil føre til en nedetid på 45 minutter som du kan bruke på kundene. Alt avhenger av dine behov og preferanser.

Slik konfigurerer du tidsintervallet for kundenes bestillinger

I Business - Scheduling - Booking rulesfinner du denne innstillingen i det andre punktet rett under Booking time limits. Klikk på rullegardinmenyen under "Hver" og velg ønsket verdi fra 5 minutter til 1 dag.

Sørg for å lagre endringene. 😊

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Innstillingen for bestillingsfrekvens finnes på ett sted sammen med de andre bestillingsreglene. Bare klikk på ikonet Settings i den nederste linjen. Reglene for Booking rules finnes i delen Scheduling der du kan angi denne regelen.

Dette kan være av interesse for deg: