Avbestillingsregler

Når kunder kan kansellere en bestilling

Oppdatert over en uke siden

Vurder de mest passende avbestillingsreglene

Dette avhenger av typen virksomhet, så tenk nøye gjennom denne regelen. Du kan velge mellom 5 minutter til 30 dager, men også alternativene Aldri og Når som helst.

Å angi avbestillingsreglene riktig kan hjelpe deg å unngå den uønskede situasjonen med en kansellert bestilling 5 minutter før arrangementet når du allerede har alt klart for avtalen.

Angi kanselleringsbetingelser

Du kan enkelt angi avbestillingsreglene i innstillingene med de andre bookingreglene. I delen AdministrasjonPlanleggingBestillingsregler. Klikk på rullegardinlisten og velg verdien du ønsker.

Ikke glem å lagre endringer!

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Avbestillingsvilkårene kan settes på ett sted sammen med andre bestillingsregler. Bare klikk på kategorien Innstillinger i den nederste linjen, der du finner bestillingsreglene i delen Planlegging.

Du kan være interessert i