Leksjonskapasitet

Hvor mange personer vil kunne bestille

Oppdatert over en uke siden

Å sette leksjonkapasitet er viktig hvis du tilbyr tjenester for flere personer på samme dato. Ved å sette opp riktig kan du unngå at flere kommer til leksjonen din enn du er forberedt på.

Leksjonkapasitetsinnstillinger

Når du oppretter individuelle leksjoner, kan du stille inn kapasiteten til leksjonen, dvs. hvor mange som kan bestille timen.

Innstilling av leksjonkapasitet kan finnes i innstillingene for individuell klasse i delen AdministrasjonPlanleggingLeksjon — valgt klasse som du vil angi kapasiteten for. Kapasitetsinnstillingen kan deretter finnes i den andre delen av innstillingene. Klikk på rullegardinlisten under "Kapasitet" og velg verdien du ønsker.

Hvor mange plasser kan en kunde bestille?

I Bestillingsregler innstillingene kan du angi antall bestillinger en klient kan opprette for en leksjon. Det betyr, hvor mange plasser en klient kan bestille for seg selv, vennene sine osv.

Du finner innstillingen i AdministrasjonPlanleggingBestillingsregler i den andre delen kalt Plassgrense. Klikk på rullegardinlisten under "På det meste " og velg en egendefinert verdi fra 1 til 100 plasser.

Husk å lagre alle endringer. 😊

Hvor finner du disse innstillingene i Reservio Business-appen

Still inn leksjonkapasiteten i Reservio Business-mobilappen når du oppretter en ny leksjon.

Hvor mange plasser folk kan bestille for leksjon din kan angis sammen med de andre bookingreglene. Bare klikk på Innstillinger -ikonet i den nederste linjen. Alle bestillingsregler finnes i delen Planlegging.

Du kan være interessert i