Hvordan sette opp bestillingsregler
Oppdatert over en uke siden

En viktig ting du må sette opp helt i begynnelsen, er spesifikke vilkår for nettbestilling.

Du finner dem under fanen Administrasjon - Planlegging - Bestillingsregler.

Siden Bestillingsregler er delt inn i flere seksjoner:

1. Nettbestilling

• Tidsgrenser for bestillinger - Angi hvor lang tid i forveien kundene dine kan bestille en tjeneste. Du kan angi tidligste og seneste tidspunkt for oppretting av nye bestillinger.

• Bestillingsfrekvens - Angi tidsintervallet mellom bestillingene som vises på bestillingsnettsted. Angi tidsintervallene som den tilgjengelige bestillingstiden skal vises for kundene dine.

• Bestillingstillatelser - Angi hvilke kunder som kan gjøre en bestilling. Du kan velge mellom kategoriene: Hvem som helst, Nåværende klienter, Klienter med månedskort, Nye klienter og klienter med månedskort, Registrerte klienter.

• Manuell bestillingsgodkjenning - Bestem om du vil godkjenne hver nye booking manuelt eller om systemet skal gjøre det automatisk for deg. For manuelle godkjenninger må vippeknappen være grønn.

2. Avbestilling - Angi hvor lang tid i forveien kundene dine kan avbestille bestillingene sine. Bortsett fra det spesifikke tidsintervallet, er det mulig å velge: Aldri eller Når som helst.

3. Påminnelser - Angi om klienten skal motta en påminnelse før avtalen eller ikke, og hvor lang tid i forveien denne påminnelsen skal sendes. Denne innstillingen er spesielt nyttig for bestillinger som er planlagt på forhånd - en melding kan sikre at kunden ikke glemmer det.

Husk til slutt å Lagre endringer.

Slik setter du opp bookingregler i Reservio Business-appen

Du kan også angi alle reservasjonsreglene beskrevet ovenfor i mobilappen. Bare klikk på ikonet Innstillinger i den nederste linjen og velg Bestillingsregler fra delen Planlegging .