Slik tilpasser du bestillingsnettstedet
Oppdatert over en uke siden

Reservio lar deg designe utseendet på bestillingsnettstedet ditt. Du kan tilpasse utseendet til de enkelte seksjonene samt fargevalg og topptekstoppsett.

I Free- og Starter-abonnementene kan du bare kontrollere hvilke seksjoner som er synlige. Standard- og Pro-planene lar deg tilpasse topptekstoppsettet og fargeinnstillingene. Så hvis du liker tilpasningsfunksjonen og du for øyeblikket bruker Starter- eller Free-abonnementet, kan du oppgradere til en høyere versjon.

Du finner tilpasningsmulighetene for Booking Website under fanen Markedsføring - Utforming.

Topptekst layout

I den første delen kan du velge layout for bedriftsinformasjon og forsidebilde for bestillingsnettstedet ditt. Du kan velge mellom flere forhåndsinnstilte design.

Fargetema

I den andre delen kan du enkelt endre fargene på bestillingsnettstedet ditt. Du kan velge fargetema i henhold til dine preferanser eller matche det med merkevarefargene dine for å få merkevaren til å skille seg ut enda mer.

• Du kan velge mellom tilbudte fargetemaer eller legge til din egen merkevarefarge ved å klikke på pluss-knappen under tittelen legg til merkevarefarge.

• Ved å bruke glidebryteren eller fylle ut fargekoden kan du angi merkevarefargen din nøyaktig.

• Når du er fornøyd med fargen, bekrefter du den ved å klikke på Bruk farge.

Seksjonens synlighet

I neste del kan du administrere seksjonene som kundene dine vil se på bestillingsnettstedet og deres bestillinger. Seksjoner å velge mellom er: Tjenester, Arrangement, Ansatte, Anmeldelser og Om oss. Hvis du ikke ser en av disse seksjonene, f.eks. seksjonen "Services", er det sannsynligvis fordi du ikke har konfigurert noen tjenester for virksomheten din. Eller du ser ikke "Ansatte" fordi du ikke har mer enn én ansatt. Eller delen "Anmeldelser" vises ikke, fordi du ikke har anmeldelser ennå osv.

Skjule seksjoner

• Hvis du vil skjule en seksjon, klikker du på øyeikonet til høyre for seksjonsnavnet. Når øyet er krysset ut, er gruppen skjult, og omvendt.

• Hvis du skjuler en tjeneste eller et arrangement, vil det ikke være synlig på bookingnettstedet, og kunder vil ikke kunne foreta bestillinger.

• Hvis du skjuler personaldelen, vil ikke kundene se dem, og de vil ikke kunne velge blant personalet ditt når de bestiller en tjeneste. Når du oppretter en bestilling, velges alternativet Alle tilgjengelige automatisk, og deretter må du tilordne en ansatt manuelt.

• Merk at det er mulig å skjule alle tjenester samtidig eller ingen i det hele tatt, det samme med ansatte - det er ikke mulig å skjule bare én tjeneste eller bare én ansatt.

Redigeringsrekkefølge

• Hvis du trenger å justere rekkefølgen på seksjonene, klikker og holder du på punktene til venstre for seksjonsnavnet og drar det opp eller ned.

Til slutt må du ikke glemme å bekrefte alle endringene ved å klikke på knappen Lagre endringer.

Fjerning av merkevaren Reservio

Den siste delen av Design-delen er dedikert til Reservio-annonser, som du enkelt kan skjule på bestillingsnettstedet ditt. Hvis du vil finne ut mer om det, følg denne veiledningen.

TIPS: Har du kunder fra utlandet og ønsker å endre språket på bestillingsnettstedet ditt? Ikke noe problem! Klikk her og finn ut hvordan du gjør det.