Få bestillinger
Slik legger du til en bestillingsknapp på nettstedet ditt
Oppdatert over en uke siden

Bestillingswidgeten på nettstedet ditt gjør det enkelt for kundene å foreta nye bestillinger. Etter å ha klikket på denne knappen, blir kunden automatisk omdirigert til bestillingsskjemaet, med en enkel trinnvis fremgangsmåte for å opprette en ny bestilling.

Slik får du tak i boken nå-knappen

Når du deler en bok nå, har du to alternativer. Du kan enten dele knappen som fører til bestillingsnettstedet, eller du kan dele en knapp som fører til nettstedet for den enkelte tjeneste, det enkelte arrangement eller den enkelte ansatte (på bestillingsnettstedet).

Knapp som fører til bestillingsnettstedet ditt

1. Muligheten til å legge inn en bestill nå-knapp (som fører til bestillingsnettstedet ditt) på nettstedet finner du under fanen Marketing - Få bestillinger.

2. Du kan starte opprettelsen ved å klikke på Få knappen.

3. Rediger teksten som vises på knappen. Legg gjerne igjen den som allerede er der - men du kan selvfølgelig skrive det du mener er hensiktsmessig.

4. Velg fargetema for bestillingsknappen, eller legg til din egen merkevarefarge.

5. Velg størrelse (small, medium eller large).

6. Kopier den genererte HTML-koden og sett den inn i koden på nettstedet ditt (det spiller ingen rolle om du bruker WordPress, Wix eller et annet innholdsstyringssystem). Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, kan du prøve å kontakte nettstedets administrator.

Knapp som leder til nettstedet for den enkelte tjeneste, hendelse eller medarbeider

Det neste alternativet er å dele en bestillingsknapp som fører direkte til den valgte tjenesten, arrangementet eller medarbeideren.

1. Du finner disse lenkene i Kalender-fanen ved å klikke på knappen Del lenke øverst til venstre. En ny side med ulike delingsalternativer åpnes.

2. Velg den enkelte tjenesten, hendelsen eller medarbeideren du vil dele, og klikk på knappen Dele for å velge avanserte delingsalternativer.

3. Hvis du tilbyr individuelle tjenester, kan du legge til personale i den tjenesten du har valgt. Og hvis du vil dele en ansatts profil, kan du legge til tilbudet som den ansatte gir.

4. Klikk på knappen Få bestillinger, tilpasser designet, kopierer HTML-koden og limer den inn på nettsiden din (du kan gjøre dette selv eller med hjelp av din webmaster).

Når du har satt inn HTML-koden på nettstedet ditt, er bestillingsknappen klar, og kundene dine kan begynne å bestille med en gang.

Andre måter å få bestillinger på

Et annet alternativ er å dele bestillingsnettstedet ved hjelp av bestillingslenken. Du kan bruke booking via iframe på nettstedet ditt, slik at kundene dine kan opprette bestillinger direkte på nettstedet ditt.