Få bestillinger
Hvordan kan jeg dele en bestillingslenke?
Oppdatert over en uke siden

Når du deler en bestillingslenke, har du to alternativer. Du kan enten dele URLen til bestillingsnettstedet ditt eller dele lenken til individuelle tjenester og ansatte.

Deling av lenken til bestillingsnettstedet ditt

Du kan finne lenken til bestillingsnettstedet ditt (URL) under fanen MarkedsføringBestillinger. Klikk på den og lim den inn der du vil plassere den. Du kan også bestille og dele QR-koden som fører til ditt bestillingsnettsted.

Se også veiledningen vår for bestillingsknapp.

TIPS: Oppgrader til Pro-abonnementet og bytt enkelt ut Reservios logo i QR-koden med din egen. Bare last opp din logo, fjern Reservio-merkevaren, og se din unike logo skinne i hjertet av QR-koden!

Deling av lenker til individuelle tjenester, begivenheter og ansatte

I kalendertabben, klikk på Del lenke-knappen som ligger i øvre venstre hjørne. En ny side med ulike delingsalternativer åpnes.

1. I den øvre delen finner du en knapp for å dele bestillingsnettstedet.

2. I midtdelen er de individuelle tjenestene eller begivenhetene du tilbyr. Du kan kopiere lenken som leder til den valgte tjenesten eller hendelsen detaljene på ditt bestillingsnettsted, og deretter sende eller dele den hvor du vil. Eller så kan du klikke på Dele-knappen for å velge avanserte delingsalternativer.

• Hvis du tilbyr individuelle tjenester (ikke gruppearrangementer), kan du også legge til ansatte til den valgte tjenesten din. En kunde som klikker på lenken du deler vil bli tatt til tjenestedetaljene eller, hvis du velger en ansatt, direkte til bestillingsprosessen. Takk for dette, de velger bare datoen og klokkeslettet, og bestillingen er gjort.

3. I den nedre delen er det individuelle ansatte. Du kan enkelt kopiere lenken som vil føre til deres profil på bestillingsnettstedet. Eller du kan klikke på del-knappen for å velge avanserte delingsalternativer.

• Her kan du også legge til en ansatt i tjenesten, få en QR-kode og dele lenken enkelt på sosiale medier.

Deling av URL-en til bestillingsnettstedet i Reservio Business mobilapp

Du finner lenken til bookingnettstedet ditt under Marketing . Klikk på Få bestilling og del bestillingslenken med kundene dine.