Få bestillinger
Slik legger du til et bestillingsskjema på nettstedet ditt
Oppdatert over en uke siden

Alle planer for vår bookingprogramvare tillater integrering av bookingnettstedet ditt med nettstedet ditt via iframe. Denne integrasjonstypen gjør det mulig å legge inn en forhåndsvisning av bestillingsnettstedet ditt på nettet. Med iframe innebygd, vil nettstedet ditt inneholde et vindu som viser den samme informasjonen som det generelle bookingnettstedet ditt.

Slik bruker du iframe

Når du deler denne forhåndsvisningen, har du to alternativer. Du kan enten dele vinduet som viser bestillingsnettstedet, eller du kan dele et vindu som viser nettstedet til en individuell tjeneste, et arrangement eller en ansatt (på bestillingsnettstedet).

Visning av bestillingsnettstedet

1. Åpne fanen Marketing - Hent bestillinger.

2. Du kan starte opprettelsen ved å klikke på Hent iframe.

3. Rediger størrelsen (bredde og høyde).

4. Kopier den genererte HTML-koden og sett den inn i koden på nettstedet ditt (det spiller ingen rolle om du bruker WordPress, Wix eller et annet innholdsstyringssystem). Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, kan du prøve å kontakte nettstedets administrator.

Visning av nettstedet til en enkelt tjeneste, et enkelt arrangement eller en enkelt medarbeider.

Det neste alternativet er å dele et vindu som viser den valgte tjenesten, hendelsen eller medarbeideren.

1. Du finner disse lenkene i Kalender-fanen ved å klikke på knappen Del lenke øverst til venstre. En ny side med ulike delingsalternativer åpnes.

2. Velg den enkelte tjenesten, hendelsen eller medarbeideren du vil dele, og klikk på knappen Dele for å velge avanserte delingsalternativer.

3. Klikk på knappen Hent iframe, rediger størrelsen, kopier HTML-koden og lim den inn i weben din (du kan gjøre dette selv eller med hjelp fra webmasteren din).

Kan ikke logge inn på kundens konto

Av sikkerhetsgrunner gir iframe-vinduet ikke kundene mulighet til å logge inn på kontoen direkte på nettstedet ditt eller registrere seg i Reservio-systemet - det kan de kun gjøre på det opprinnelige Reservio Booking-nettstedet.